There was an error in this gadget

Sunday, January 4, 2009

A day before our 2nd vacation to Malacca












Kesian kan????semua terbaring pengsan...laki aku lak demam panas sbb penat balik memancing kat Port Klang......aku nyer keje la tu...
tampal cool fever anak aku kat dahi dia hik hik hik
Nila akibat cuti pjg..... padahal dah ready nk g a day before tu...tapi sbb demam
hubby aku mcm bad mood jek....
aku lak...biasala..... hangin satu bdn gakla..... kalau cancell g melaka ni mau aku ngamuk sebulan smpi 2009 tak nk tegur laki aku
tula...sapa suwuh g memancing...kan dah demam!!!!!!
satu umah pengsan.....cam tak caya jek family aku sebesar ni!!!!



7 comments:

ZiE said...

sian semua demam.. tak pe madam besar leh tolong tengok2 kan...hihi

MUMMY ILA said...

Makhaiii semua on emergency... huh... ko je sihat ayien. erm.. xpe..percutian tetap diteruskan...

elly said...

lorr yien... mau ko x tdo dbuatnye memalam kan?

ayien78 said...

hehehe.... cuba kowang bayangkan....giler tk giler laaaa

eLYies said...

siannya semua demam....ayien..anak ko makin bobok la..GERAMNYA aku...

kak ina kl said...

salam tuan rumah...keciannya tenguk baby tembam tu pengsan...cute sesangat...

kirana-ummikmal said...

waaa sume domam....
cumil la baby...dah membulat...GERAM aku...