There was an error in this gadget

Tuesday, January 27, 2009

My twins.... bergaya nk g jenjalan... G Alamanda jek sebenarnya

Nila anak2 aku.... tgkla gelagat dia...geram kan...rasa nk lempang2 jek kan
aku pun tak paham mcm mana kecik kenit camni dah pandai buat memek muka yg boleh
kasi aku Mummy diaorg sndr geram mmm jek
Actually anak aku ni mmg jarang gilos di bawak berjalan
bygkan...bab bersiap mmg memeningkan...
plan nk kuar pagi...kemas2 jadik tgh hari baru siap
kdg2 petang kang baru boleh bawak kuar...punya la renyah

mcm aku mmg giler beli baju utk anak dara aku
tapi tula...dok umah jek terperap...mana selalu aku hangkut semua anak2 aku g kuar...
so baju2 lawa dia terperam jek laaa
yg best tu...aku discover ada3-4 helai baju jalan dak Sheena tu dah tak muat dah
skrg ni aku dah tk pedulik dah.... dok umah pun aku suwuh maid aku pkikan baju lawooo
abis bila nk tunggu jalan lagik...mcmla aku ni kuat jalan pun!!!!!

aku tlupa nk ambik gambar masa kat Alamanda
pening pala smpi terlupa...sbb nyer semua anak2 aku meragam masa kat sana
yg si Jay sibuk nangis nk dukong.... abis tu aku nk buat apa lak ngan stroller Jay lak kan????
Si Sheena dah meliuk lintuk merengek suwuh dukong gak...
iskkk tangkap nangisss gak la....mmg nampak sgt aku tk tentu hala jadiknya
paling best...masa kat dlm carrefour
si jay meraung tk hengat sbb suwuh Daddy dia dukong
Jaseena owang dlm Carrefour kerumun main pass2 sana sini owang nk dukung...
aku ngan Hubby sibuk nk sowong trolley brg lagi... nk sorong stroller jay lagi...nk sorong
stroller twins lagi....maid aku nk kena peratikan Jasseena sapa yg dok dukong ....
kang kena culik owang bawak lari kang...lagi haru...
dgn si Jaffriell merengek merajuk sbb kena tinggal sowang2 dlm stroller twins lagi
Ya Allah!!! Tobat aku tk bwk g jalan2 lagi....
haru weeeeeeiiiiii













15 comments:

MUMMY ILA said...

alololo kedebabombam ni xmo ajak auntie g alamanda ye.
ya allah ayien. apsal la tombam sgt anak ko 2 org ni. geram tol aku! aku rasa nak lempang sekali mummy daddy dia. kahhhh..geraaaaaammmmmmmmm laaaaaaaaaaaaaaaaa sesangatttttttt!!!

ayien78 said...

ila...ganaih tul ko....aku ngan jinnis sekali ko nk lempang....tattttooootttt

wei camne aku nk bankin duit ni
meh sini acc no...

jadik tk ahad depan???

nasz said...

geram nye tgk pipi tembam jaseena

Mama Herda said...

amboiiiii tombam nyee ank dare ko..ewah2 mntg tokey kedai dh..baju pun lawo2..mestilaaa..kene jd model..hehe..

ai said...

eeeeeeeeeee...geram aku tengok!! aku jumpa nnt aku geget!! ;P

Princess Fiona said...

Noorul, tembamnya budak2 kecit tu, ng jaseena tu yg kiter tgk cam dah tk ble expand lg da muka dia tu, serious molatt okeh.

bila kita ble gather2 nih? hehe

Tinie said...

bobok sangat bambam..ko bagi makan nasi erk?

elly said...

tombamnye jaseena... patut la org duk kerumun... kalo aku ponnn... hehehe

ayien78 said...

mana ada mkn lagi tinie..ko ni..tuduhan palsu ..hik hik hik
dia mmg bobbok
sbb dia ..ikut mummy dia....

owang heran apa ekk???siap cakap...
"kembar sepasang ??? untunglaa"
apa yg untung....aku pun kompius

lin said...

ayien..lin pun selalu kena tegur dengan orang kalau bwk twins jln2...selalu org cina yg ckp u manyakk untungg..pastu dorang akan cakap manyak pandai aaa..mesti ayien pun pernah kena camtu ye dakk?

iswatie "colours of life" said...

Ayien..aku pun nak tumpang lempang anak ko gak..geram..bukan lempang ja aku nak gigit...aku nak pijak2..hahahaha..gerammmmmmmmmmmmmmmmmmm

Naddiea said...

ayien,salam kenal....ur twin sangat cute especially the baby gurl.saya teringin sangat nak twin ni.cemana la agak2 ni cara nk dapat twin ni.mmg ayien ada genetik twin ker??sorry sbb x sempat nk go thru ur entry yg lepas sbb time constraint.heheheh...

gEe said...

ayien...
comey lote nye anak2 koo!
kolo jmpa aku nk geget tinge dia..
kekekekkee

kasihatie said...

salam perkenalan drp atie.suka nyer nengok kak ayien ngan anak2.mmg mcm terkejar2 layan kerenah anak tp sweet sangat.hehehe

Ibu Mifzal Arsyad said...

ayien...geramnya tgk kembar u ni..comel sgt2..