There was an error in this gadget

Sunday, March 22, 2009

My twins terpaksa share walker...huhuhu

Both of my twins dah pun 7 bulan ++
so dis is da time for them nk dok plak...tak mo baring jek
malangnya..aku cuma ada 1 jek stroller
camne ekkk...gaduhlaaa apa lagi
ahaks...
cuba gak mintak Zira Mummy Adam jual adam nyer tapi...tak berjaya seh...
Adam nyer haidah owang kasi..so tkleh jual

sapa2 yg ada walker lebih or exersaucer tk pakai
nk jual ...sila pm saya ekkk...
desprate gilos nk beli utk diaorg ni... sian tgk
kalau sowang dah naik...sowang lagi nk meraung nk naik gak
aku smpi dah tk tau nk buat apa....
nk beli baru rasa mcm rugi lak

nyum nyum...dap la tgn saya ni





adik yg sgt lembut....senyum jek

adui aiiii muka ku....




7 comments:

♥ Eda ♥ said...

kiutnya si gegurl...bulu mata liuk lentok.....i likeeeeeeee

saveme_zero said...

alahai..pandai hahh berebut..hahaha. walker alya aku dah kasi kakak aku la ayien.

Nur Syafawati said...

ayien...aku rase aku mcm nak jual walker dina.sbb aku rase aku lambat lagi nak bagi dina adik..ngeh..ngehh.ko interested x???sebijik mcm sikembar tu duduk..dan same mcm adam punyer...hmm..minat x??

ai said...

Dah 7 bulan kan??? rasa cam kejap je wei..ala kau ni pon, sian kt dowang. beli jelah yg murah2 tu pon takpe..

ai said...

Eh! aku tak pasan dak sya nk jual walker dina!! ha ayien, pelagi? rezeki si kembar tu!!!

ayien78 said...

sya..lap u...lap uuuu
hikhikhik...suka2...sama la walker diaorg ni
aku tk sabar nk pkikan
nnt aku g amik kat ko yea sya

Tinie said...

cepatnyer bsr ank2 ko..
comel sngguh yg gegell..bombom tol..