There was an error in this gadget

Tuesday, April 14, 2009

Akikah Kembar n Bizday Jayniell Nahish

Setelah menimbang kira dan berbincang dari hati ke hati
ahaks....
Aku dah sepakat memilih
24hb May 2009 sbg tarikh majlis di atas...

kepada member2 alam maya, customer2 crocs dan baju baby semua termasuk
mak-mak ayam ...sila booked tarikh tersebut ekkkkkk

sila2la dtg....jemputan akan menyusul kemudian...hehehehehe
sekian terima kasih

8 comments:

el said...

alahai kalo dkt aku dtg ler..syok gak dpt jpa kamooo jayy n twin n laki kamooo ahaksss..apa2 pun have fun that day..lenkali kita jpa eh...hehehe

fazilzura said...

ko jemput aku dak ayien

ayien78 said...

ngada2 la ko ni zura...dah sah2 jemput.....

ayien78 said...

el...awatnya takleh dtg???
huhuhuk... ko booked date tu...ko dtg la kl...buat lawatan sambil belajar ke....

windu sama ko....

fazilzura said...

dak Joyah tu mmg ngada tu ... saje jek.. entah2 kang tgk dh smp umh ko ayien

♥ Eda ♥ said...

aku nak dtg bole??wakakaka..werh semangat btol bday boy kat atas ni..mcm dak 3 taun dah rupenyer...

FaizAmYAirieL said...

ok dah noted dlm diari hatiku..ekeke..Insya Allah kami anak beranak sampai la ke puncak jalil umah idaman aku yg x kesampaian tu..ehehe

ayien78 said...

adeih...lupa nk bgtau...buat kat umah mak aku kat ampang....
puncak jalil takut sedara mara aku yg lain tk mo dtg...biasala... aku ni bila jemput sedara dtg umah aku sure tk dtg...kalau umah mak ayah aku dtg plak...kompius kompius