There was an error in this gadget

Tuesday, April 14, 2009

VVVrrrrrrooommmmm...aksi2 lumba si kembar

Aksi ni aku bukak khas utk tatapan Sya...
dah selamat dah dua2 anak aku race guna walker ni
(hakikat nya mana ada...anak aku dok statik jek dlm tu...anak aku kan kecik lagi...yg dok sorong walker tu abg dialaaa)
Sabtu lepas baru la berkesempatan aku snap gambar2 diaorg berdua...
amacam??? bergaya tak????
hik hik hik...aksi2 statik yg sungguh blurrrrr
mesti diaorg cakap dlm hati...
"apsalla mummy aku ni dok snap2 gambar kitaorg ni"

Enjoy viewing da pics
Jaff yg Blurr
Jass yg aku gayakan mcm aku main anak patung
hehehehe...aku mmg suka anak pompuan sbb aksesori anak pompuan
ni mmg boleh buat aku turun hantu memilihnyaaa
eiiiii, kowang rasa ada nk tampar tak si bobbok ni
muka dia mmg camtu
bak kata laki aku
"muka mengharapkan sebijik penampar"




Adik n kakak
sure pelik..dari tadi mummy aku dok click sini
click sana..tk henti2...
gilo apa mummy aku ni







6 comments:

el said...

wahhhhh dpt dpt spsg walker ehhh..mn ko cekup tu ayien..hehehe bli bru ke..wahhhhh mewahhnye idup...aku pun nak jd anak ko gak bleh..ngeh3

aku suka lah tgk jazz..very the putih gebusss merahhhhhhhhhhh...cam ko gak ayiennn....aku nak colik bw g penang la..nak jd member anak dara aku bleh???

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

suka tgk walker twins nie .. tu yg adam pun berkenan masuk dlm tue ;-)

~Atie+Farid~ said...

wahhhhhhhhh...kembo dah duk lam walker......bestnye tgk si kembar ni....cam tingin jek anak kemba....huhuhu

MUMMY ILA said...

hahaha...kelako laaaaaaaa..sungguh cute dowang berdua. mmg aku rasa nak tampo 400kali depan ko. kahh..aku nak geget pp si jas ni. tembam beno cam mummy ko!
adoyaii.. cute je dgn walker yg sama pesen. hehe..

elly @ suely said...

geramnyeeeee nengok si kembo ni la... gebusssss... cte la dorang nye walker nak pinjam leh? hehehe

SyaNa said...

alahai..comey nye..
jass tu geram aku tgk..tp bile dia tgk aku nangis..huhu nape takmo kt aku...