There was an error in this gadget

Thursday, April 9, 2009

Cukur Jambul & Bizday Jay

Nk tanya pendapat kowang...
agak2la...tarikh mana paling beshhhhhhh utk di buat majlis ni???
Bizday Jay actually bulan May 31 hb
tapi memandangkan musim cuti sekolah aku rasa mcm nk buat awal skitla sbb
kalau buat exactly date tu sure2 ramai tkleh dtg...
balik kampung...oh no...!!!

So... aku dok pk, pk, pk....
tak dapat gak tarikh yg best
aku terpaksa buat May sbb June Maid kesayangan aku Ema dah balik Indon
Huhuhuhuhu

Kowang rasa ???
bwh ni proposed date...
kowang suggest sbbnya kowang gak la jemputan majlis aku tu

9hb May 2009 ( sabtu)
10hb May 2009( ahad)
16hb May 2009 ( sabtu)
17hb May 2009 ( ahad)
23hb May 2009 ( sabtu)
24hb May 2009 ( ahad)

huhuhuhuk..silala suggestkan...aku dah pening ni

15 comments:

FaizAmYAirieL said...

9 n 10 x available...cousin kawin di seremban..ehehee...kalau tarikh lain Insya Allah ade rezeki umor panjang leh la gi puncak jalil tu..ehehe...

SyaNa said...

wahh sama bday ngan somi ku..
10/5 anibesari aku..
buat ari len la..
*ko nk jemput aku ke??

ayien78 said...

syana...dah sah2 ko pun dlm list kawan2 aku...ke ko tk kawan ngan aku????

MUMMY ILA said...

kalau aku kan ayien..semua date aku FREE..tp 17hb tu cam cantek date tu.. hari ahad. sabtu ni bkn apa ada yg keje. kalau wat cukur jambul sure nak wat pagi kol 11-2ptg kan?..
ahad la.. sabtu ko leh wat preparation..isnin kowang cuti rehatttt...

Tinie said...

wei aku free wei..jemputla aku bila2 masa..hikhik..xmalu

ayien78 said...

macam suka 24hb May lagi...sbbnya tkde la jauh sgt dr bizday Jay
pastu masa tu haku dah dpt gaji so bolehla beli tambah2 brg utk cukur jambuk skitt...
kalau aku pilih 24hb kowang dtg tak??????

kang buat2 tetiba tk dtg huhuhuhu

eLYies said...

18 hb ke atas aku tak leh pi maner2..kahhhhhhhhhh..sbb aku tunggu masa je..kang tak pasal2 aku banak dlm kete plak..wakakka...kalo awal may aku bleh join..hehehehe

Nur Syafawati said...

ko tuan tanah ayien..just choose which ever date that u feel free to...just proceed!!(wah..skeaping aku ayien!)kahhh..i just FOLLOW!!insyaallah..

mica-tetty said...

vote for 9 may ..hehhehe wlapon x kenai sgt hehehhe

cintaKusayangMu said...

kak..sume date yg akk suh plh tu sume qis xde kt cni.wawawa..nk tgk si twins tu..(adakah diriku diundang??)...awal may ader la..ataupun awl jun..hehehe

saveme_zero said...

bln 5 aku insya allah available..sabtu or ahad takde masalah skrg ni. bab mkn..mmg xde masalah ayien..hahahaha.better ko choose skrg...at least mak2 ayam leh book dat day ok.

Bibu said...

my opinion Ayien, ko pilih je date yang ko nak tuh..sape2 yang free mase tu boleh dtg..senang Yien..jgn pening2 palo insya allah kalo ko jemput aku & mase plak sesuai aku pegi hehhe

fazilzura said...

aku sokong IlA.. wat 17 may .. BESDAY AKU >. yehuuuuu..

terpulang pd ko la ayien .. mana ko rs2 senang and selesaaa..

redrania said...

ayien...wat minggu 23/24 tu la...dah gajii...ekekke

ayien78 said...

hehehehehe
setelah memilih2, di pikir2 di timbang2
akhirnya somiku setuju utk memilih date 24hb May 2009
mak2 ayam sila booked date ittew yek...
sbb2nya ialah
1.Dah gaji dah masa tu so boleh tambah2 beli apa2 last minute
2. takle awal sgt dr tarikh bizday Jay...Jay lahir 31hb May

so kawan2...tima kasih atas vote anda.... semua mmg di jemput...Faiz, syana, ila,tinie,yies, Syafa, mica tetty, Qis, Sue, bibu , zura, red rania, semua2laaa
hehehehe