There was an error in this gadget

Tuesday, April 14, 2009

Aksi ganas n notti hik hik hik

Bila dtg sengal nk update...hambek ko...berderet2 dlm blog aku update
ni aksi2 anak2 aku pagi2
si abg dgn baju tido belum mandi still nk posing gak....
aku sempat snap aksi spontan si kembar....
geram kan?????? eiiiiiii...........

Si Abg +si mata boolaattt



Ni lak aksi2 si adik bergurau manja
ahaks... mula2 main cuit2
pastu, si kakak dgn skarf senget di kepala terkebil2 pandang mummy
"apsal dari tadi tk henti snap gambar aku ni"
saksikan aksi lucu yg aku sempat snap hik hik hik

Kakak ni buat dekkk jek

"kakak...oooo kak ... pandangla sini"
"iskk...diamla...nk get ready ambik gambar ni..kacaula adik ni"
"kak .... nk bisik ni...dgr tak??"
"Apa dia..isk abis skarf akk senget...adiikkkk"

"acah je tu... saje je nk posing dekat2...baru clear muka kita"
mmg totally lainkan muka kembar aku ni
sowang telinga gajah...sowang telinga tikus
"hah?? apa dia MUmmy???"
Ni adala aksi yg paling aku suka...si adik tergelak besar...
so chicky..... kakak gak yg masaammm jek dari tadi....
Love both of them!!!!!

6 comments:

fazilzura said...

AYIENNNNNNNNNN..
lain nye muke jay.... sure meriah kan umh ko .. ada twin lg...
sonok betulll . balik keje2 penat2 lpehtu nmpak diorg senyummm.. terus segorrr

el said...

aku x thn la tgk muka merah si jazz tu SGGH CHUMEL LAAA...CAM ANAK OMPUTEH..GILER KENTANG PYA COMEL..X TAU NAK HABAQ CAM MANA...sonok lah tgk anak rmi buat mcm2 kan...

ayien78 said...

hehehehe...apa lagi mehla join club Mummy Head Ache....hik hik hik
mcm2 aksi ko bleh tgk
pastu paling besh..anak aku semua muka lain2....mcm2 acuan....

Si Jass tu mmg camtu aksi dia mmgbuat rasa cam nk lempang laju-laju kan????

ppb_ppkp said...

geramnnya dengan si kembar ni..

Bibu said...

oit..geramnye budak dua org nih!si adik tu cam muke abg long de lah!

AiYa said...

aduhai... comelnya anak2 akak.