There was an error in this gadget

Tuesday, April 14, 2009

Bizday Khalish.....

Mula2 biar aku letak gambar budak bobbok ni
Sbbnya gambar bizday boy mmg tak byk...
hehehehe...
actually ni bizday anak kwn aku...
walaupun dulu bizday Jay dia tk sempat dtg atas alasan dia ada kenduri kawen...huhuhuk
aku tetap reservekan date tu utk dtg gak bizday party anak dia
hehehehe... takpela.... maybe tkde rezeki Jay nk dpt hadiah dr Auntie Deqna n Uncle Hisham...
janji dis year dtg...kalau tk dtg..mmg nk kena band dr list ni

Theme party ni hijau...melilau aku carik baju anak2 aku kaler ni
Jay kenala beli baru...
yg si kembar aku pki jek mana yg ada
asal ada hijau jadiklaaaa
excited...seminggu sebelum lagi aku dah wrapkan present utk Khalish
sehari sebelum aku dah dok acu2kan baju kat anak2 aku..baju mana nk pki
the day itself...aku dah get ready packing barang2 nk pg sbb takut hubby aku lmbt
punya excited nk g bizday anak owang
hik hik hik...sbb kali ni buat kat umah...so aku rs tkde masalah sgt as compared bizday party yg buat outdoor nyer tema...hisk...sungguh pening pala nk handle anak2 aku semua

aku pun pelik...mana g gambar anak bujang aku yg sulung...rupanya takde sbb dia dk berkepit dgn Daddy dia...
sowila dear...nnt2la kita ambik gambar satu family ekkkkk
(camne aku boleh lupa anak aku yg sowang tu)

enjoy da picssss.......



Jass dah ready nk makan nestum dia

Aksi si Jass si mata lentik

Jaff lepas mkn terus ZZZZZZZZzzzzzzzz


Apsal aku tk mkn lagi ni???lapar dah!!!!!!

Zoom up Jaff dah kenyang mkn

Terus tido tk pedulik hapa pun


Jass yg suka posing....

Aku gerammmm tgk dia pki baju ni

seksi sehhhh...siap nampak nenen






Jaff tgh mammam....

emmm dappppp....lagi...lagi.....

Nila Bizday Boy nyerrrrr

Khalish yg bam bam

aku suka tgk rambut dia

perang n tegak2...

bakal bf si Jass hik hik hik



Bizday boy n posternyaaaa

tak sabar nk mkn kek

haru tul!!!!!

Kek yg yummy!!!!


Kek yg ada gambar bizday boy

Bizday boy yg encemmmm



Nilak aksi2 anak aku
















7 comments:

el said...

weh ayien..kalo ko bw si khalis tu sekali ngan anak2 ko sure depa igt anak ko gak..sbb aku tgk si khalis tu ada iras2 anak ko yg twin tu...

spt biasa: alahai jass..auntie suko kamoo laaa sggh comel ngan baju polky dot tu...

Zura Hasan said...

kak..comelnyer twin akak tue....geram..nk gomoi2 jer....

MUMMY ILA said...

comey..jaf ada iras abg nya jay. hehe.. jas bergaya. nape jaff xde jam tangan cam jass?.. sian jaff :(

ai said...

lawa-lawa la anak kau ayien!!!

Nur Syafawati said...

kali ni entry ko byk gambo si kembar!!!aku sgt suke menatapnye!!!!comey2 anak ko!!!yg gadis cun habis!!!yg bujang...macho abis ko!!!eeeeeeee...terasa nak kembar pulak(yoyo oooo je)kahhh

ayien78 said...

hik hik hik...kowang ni hapala.... semua baby semua comel...ada ke baby tk comel??? (cuma namakan sowang ...bagi aku semua comel tk hengattt...tapi bila dh besar aduyaiiii)

ell...anak ko hensem gak apa..aku suka si danish tu...anak dara ko potensi gak besar jd model of da year...

Zura... nk gomol???boleh..boleh boleh

Ila...jam tgn tu kongsi sebenarnya...ada lagi satu rupa jam tgn gak ..bukan binatang...maid aku selalu tanggalkan ...dia cakap rimas...isk isk... mak dia beli segala bagai aksesori...maid aku yg malas nk pkikan...byk lagi keje lain dia nk buat... =(

aii...anak ko lagila...dah besar jd anak dara tu

sya...dian apa kurangnyaaa..apa lagi beranak la lagi..syok tgk mcm2 rupa ni

日月神教-任我行 said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,a片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,性愛