There was an error in this gadget

Thursday, April 9, 2009

Mkn Char Kuey Teow Sedappppp

Sebenarnya nk citer psl mkn char kuey teow sedapppp
heheheheh...i'm one of CKT lover...mana dgr sedap sure aku g
so far aku selalu g yg kat Klang...
ni yg da latest aku terjumpa...emmmmm not bad... dia nyer sedap so-so laaa
Klang nyer still da best
nway, coz Klang is too far from my hse... n some more
Kajang quite near wth my home.... zassssssss jeklaaa

Nama tempat ni Sungai Ramal Junction, dekat jek dgn tol Kajang tu
dah 2 kali aku repeat g makan kat sana...
sedapp!!! aku boleh bedal 2 pinggan 1 shot!!!
( no wonder i'm so Dugong)
laki aku jek yg still tk leh terima CKT ni
dia kata kat Klang tu still da best
(emmm CKT is not his favourite dishes.... senang citer kan)

kali ni aku angkut semua2 bala tentera...
kembar aku n abglong nyaaa hahahar
so kelam kabut!!!
Si jay dok asyik keja kucing jek
asyik cakap
"cat...tutututut...miuw miuw... ...cat..."
tak senang duduk di buatnya

sowila..aku nk ambik gambar CKT nya tapi segan nk kuarkan kamera aku yg dah cedera parah tu
kowang kalau tgk sure gelak guling2 masuk bwh meja sbb kamera aku mmg dah nazak
owang dah upgrade pki SLRla... segala canggih manggih
aku still pki yg buruk tu jek
takpelaaaa ada rezeki nnt aku beli la
selagi kamera ni mampu ambik gambar...bedal jeklaaa
ADA AKU KISAH???? hik hik hik

Kedai Char Kuey Teow sedapppp
Jay yg dah ngantuk

Ni la Kembar2 ku yg chicky

Eh!Jaff sengih lak
Concentrate tgkkipas...jakun tul

Masa nk sorong g kedai...behave lak dua2 anak aku ni

Aikk..Gaduh Ke???
sowang pndg kiri..sowang kanan

13 comments:

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

kita dgr gak psl CKT femes kt klang tue ... harus gi try ..kita plk mmg suka CKT nieh ...

ayien78 said...

hik hik hik...yg tu mmg beshhhh
kita tak tau exactly nama tpt tu...tapi lepas byr tol RM0.40 tu...terus...pastu sebelum jambatan terus ada susur ke bawah kiri kan??
hahlalu situ...tgk deret kedai seberang jalan belah kanan
CKT tu kat situla...huhuhuhu..dekat jek dgn tpt diana

ai said...

mana gambar kueteow???????

niza said...

kak...klang kat ner???apsal sy org klang x tau nih??blk klang kang harus pegi!!!!

cintaKusayangMu said...

k.ayien..CKT kt mnghalake port klang tu ke?
kt trafic light tu ke?
leh jd duta CKT k.ayien ni..hehe

Mama Lyna said...

hehehe ayien...memang best CKT kat ramal junction tue, ejan pun suka makan kat situ...tryler satu willy tue, sedap jugak...dulu isi die banyak skang nie cam dah kurang...lupa bitau, ejan suka baca blog ayien, rindu nak tengok kembo...

kombat said...

bila lagi nak try ckt mali's? :P

AieZa said...

CKT pulau mutiara eh... emmmmmm nk kata sedap sgt tu.. rasa nya xbrp kut.. I am CKT lover too.. tp susah nk dpt yg sedap.. klang jauh la..

ppb_ppkp said...

seronoknya tgk twin baby ni..

ayien78 said...

bukan yg kat situ....ni yg kat Tamn Bunga Melur...hik hik hik...betul ke nama tmn tu ekkk??? yg simpang bwh ke kana g Meru...ke kiri g parkson klang...klu dr tol RM0.50 dr JJ Klang tu

alaaa...camne nk terangkan ekkkkk

yg pasti yg tu mmg best

huhuhuk...nk gak g CKT Mali tapi tk tercapai lagi hasratku

niza said...

ok kak...klu dr JJ tu ader toll...pas tol ambik susur ke kiri ye...ok..kiri gi klang parade...kanan gi meru...kedai dia kat ner??nama kedai??ni yg rasa nak ajak hubby blk kg nih..sambil nyelam mkn CKT...hikhik..

Rafizah Nordin said...

nnt try CKT kat tmn medan plak
tiap khamis mmg aku dok pekene CKT ni.anak aku si baby tu leh habiskan sebungkus sorang jek...perghhhh!

::YanN:: said...

ayien..
dulu salu gak makan kat CKT Ramal Junction tu...masa lom pindah la..
dulu duk sg ramal..
skang dah pindah.. jauh dah nak g...
Comel betul kembor nih.. mintak sorang leh..kekeke