There was an error in this gadget

Thursday, April 23, 2009

Tolongggggggggg!!!!

Sapa tau mana nk carik khemah murah???
penin..penin... sudah tanya tapi mak aiiii mahal seh!!!!
kot kalau tau...sila2 share dgn I...auwwwww

9 comments:

*MaMa HeRdA* said...

ko nk wat pe khemah ni ayien??? aku ade beli dulu tapi 2nd..RM150..size yg standard org jual2 kat pasar2 ramadan tu..aku beli kat depan tesco ampang..depan tesco tu ade gudang panjang jual perabot..baris tu ade jual khemah..tapi aku x pasti ko nk khemah utk ape ni..aku just cite je le..hehehehe..mn tau ko nk beli..

~~ciklinn~~ said...

ayien ni khemah yg camner nie.....??

kak ina kl said...

khemah kawin ke khemah biasa..tak fahamlah

ayuZack said...

ayien, khemah camping ker???

Nur Syafawati said...

ko cari khemah mcmaner???khemah kenduri ke..khemah meniaga ke..khemah anak2 kite main masak2 ker???details plz ayien..kahhh

Bibu said...

a'ah ko nak khemah tuk ape ni?camping aku rase tak mungkin..ade anak kecik takkan ko nak masuk utan..khemah kenduri..lagi tak mungkin anak ko takkan nak tunang dah kot!khemah main 2?

psst:
1. khemah camping aku ade 3--sila pilih..aku jual murah!
2.khemah kenduri ngeh2 tade..ko kene sewa!
3.Khemah main2?pon tade..hehehe

Eazyshop2u said...

Hi. Come and visit us at http://eazyshop2u.blogspot.com for a good quality, branded and affordable children clothing. New stock arrived!! OshKosh, Mothercare, Carter's, Oilily...Grab yours while stock last!!

TQ

s2m3r said...

Ayien

iLa pun tengah survey khemah..huhuhu

M Zamri said...

kalo khemah kanak2 saya ade jual..hehehee....
http://tent4kids.blogspot.com

kalo khemah camping saya ade gak,...cume belum update dalam blog...boleh contact saya kalo nak details...hehehee...

thanks....