There was an error in this gadget

Thursday, April 23, 2009

Wall paper ( di tag oleh biboo n ila...cesss)

1)Anda perlu printscreen wallpaper anda yang tengah gune skang..jgn tipu2 ek..
Dah...kat atas tu..tadaaaaa.... chicky kan gambar Jay...

tak penah di tukau setakat ni sbb screen saver aku sengal...tukau gambar lain dia jd kembang... sewel agaknyaaa

2)Bagitau kenapa anda suka wallpaper anda..

Suka?? sbb masa tu Jay gelak beriye... dulu penah letak gambar kawen.. rasa mcm outdated..... bila letak gambar Jay ...barula sedar diri skit rupanya dah beranak dah aku ni..... Tapi tula...tak berkesempatan nk update gambar tiga beradik tu...sbb screen saver PC sewel!!!! MENCIKKKKKKKKK........

3)Tag 10 orang
( napa tk suwuh tag lapan ratus owang ke...tiga belas juta owang ke.... aku ni mana la ada kwn yg lain...balik2 owang tu gak...dah sah2 kowang dah buat dulu tag ni!!!! iskkkk....) takpelaaaaa aku tag gak laaaa ntah dia buat ntah tak

1.Brad Pit
2.Jeniffer Aniston
3.Aznil Hj Nawawi
4.Tun Dr Mahathir
5.Nabil
6.El ( Mama Danish)
7.Faizah Mama Airiel...ntah2 dia dah buat
8.Aida Mama Ainura
9.Diana Mama Adam
10.Ila aka S3m3r
sila buat ekkkkkkkk...( agak2 diaorg buat tak????)

5 comments:

MUMMY ILA said...

cute jay...suka tgk wallpaper ko. xyah letak skrin saver sbb akan membengongkan pc ko. set wallpaper je

ayuZack said...

tul la yien, chicky giler muke jay... ngan rambut cacak dia tuh.. gerammmm nyer tgk...

hahaha.. nak promo sket, jgn lupejenguk kat cni ye

http://ayuarshad.blogspot.com

FaizAmYAirieL said...

cutenye jay...encem bangat..

ni yg nak marah ni...aku pon ade tag ko la ayien..ihh..x nampak ni pdhal die ade komen..ekekeke....

samela dgn aku kalau tuko gamba die jadik bongok beso gamba tu..mencik akuuu

Bibu said...

bagus...cute sgt wall E ni...bile kilk beso tu..ade plak icon goreng tom yam file hahahaha

ayien78 said...

hik hik hik....bibu ni...nampak aje..hik hik hik...mcm2 file ada kat pc ayien ni...isk isk ..camne boleh pasan icon tu ni???aduyaiiii