There was an error in this gadget

Sunday, May 17, 2009

Akikah Kembar & Birthday Bash Jay




To all my beloved Bloggers....
Nk invite semua2 dtg umah Ahad ni 24th May 2009 .....aku buat bizday party Jayyniell sekali harung dgn akikah n cukur jambul si kembar.....
so kepada semua pembaca blog saya esspecially yg BABYJAYSCLOSET nyer blog....
sila2 la dtg.... jgn malu2..... details kat atas.....










11 comments:

Nur Syafawati said...

insyaallah ayien..xde2 ape2 hal..aku sampai..anak2 ko dah sihat??

fazilzura said...

Ayien ..

ko jemput aku dak .. hihihihihi

insyallah , kalau xdak aral aku smp ..

8 lg pun nk ambik kasut

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

alahai kita sibuk pindah umh hari tueee ;-(

M@L@ said...

insyallah yer...kalo x der aper2.. kami spai...

JuLieS said...

alahai... dekot bebonar umah kita rupanyer yeaaa... :-)

ayien78 said...

huhuhuk...diana...awat pindah hari tu?????

julies...sila dtg...dtg jgn tk dtg...dtg jgn tk dtg....

to all mak2 ayam....all of u compulsory to come key...hehehehehe

iswatie "colours of life" said...

huwaaa...nak gi but x dapat nak gi coz aku ada class masak2.

lama yer x jumpa n sembang ngan ko....

tahun nih x ada lah org nak tiup belon.

ayien78 said...

huhuhuk...watie...napa tkleh dtg?????

Rafizah Nordin said...

tahun lepas aku tak bkesempatan nak mai so tahun ni harap2 takdelah aral yg melintang.insyaAllah dengan izinNya aku sampai...aku tak tahu jalan ke rumah kau ni tp aku akan tanye ngan mak2 ayam yg lain.atau konvoi ke dgn dorang...terima kasih atas jemputan

kirana@eja@ummikmal&irfan said...

nak pegi gak buleh ayien???
siannye aku kan..
jauh sgt..
asik kempunan sajok...

jemput kau datang umah mak aku kat pantai remis
7hb june ni...
buat majlis naik buai & marhaban tuk anak aku irfan
dan kawen adik aku...

日月神教-任我行 said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,a片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,性愛