There was an error in this gadget

Thursday, May 7, 2009

Tag Kawen dr Paeh ku syg hahahar

1st.... biar aku citer mukadimah.... aku ambik tag ni suka suki dr Faiz laaa
(biasala aku...kalau suka buat..kalau tak suka...simpanla dulu...hehehhe)
tag psl kawen2 ni fevret....kalau buat 800 kali pun tk jemu....eiiii gatallll
so ni la antara tag2 nyer soklan berapi yg aku nk jawab.....

Memula upload gambar kahwin yang paling korang gemari...
(aku suka 2 gambar...walaupun suwuh pilih 1 aku tetap berdegil nk pilih 2....)



1. Nyatakan 4 sebab mengapa korang suka dengan gambar di atas.
1. Sbb masa ni aku masih slim melim..... masih dara sunti...masih terserlah
kecunnannya....ahaks
2.Sbb aku suka songket bunga tabur kaler pilihan ku ittew...sungguh shantekkkkk... yg lagi satu tu aku suka sbb aku mmg giler baboon kat pink karer... ( mcm ko gak Paeh....)
3. Sbb gambar yg 1st tu ala2 mcm sultan dgn permaisuri lambai2 kat rakyat gitu...( alamak terlebih sudahhhhh)
4.Sebab aku yg kawen masa tu...suka ati akula nk suka ke tk...hahahahar

Kat bwh ni nk buktikan kat Paiz...gambar tunang aku sungguh buruks....
laki aku ngamuk sbb aku ambik pondan make upkan aku..huhuhuk...finishing yg sungguh hodoh!!..dr aku kulit putih...di make up kan ala2 tanned gitu....
tan tan tan.... laki aku kata mcm hantu!!!!


2. Bilakah tarikh pernikahan korang dan di mana?


bila ekkk??? hehehhe
30.12.2005 tepat 3.33 ptg aku dah selamat jd bini owang....
gambar bawah ni saat2 genting masa aku tgh berdebar2 tunggu Tok Kadi tu
soal siasat laki aku mcm polis..tarbiah laki akula..... hahahar..i really miss dat moment

Di mana?? kat umah mak ayah aku
kat Taman Cempaka , Ampang

Ni lepas balik dr Masjid selepas selamat di nikahkan...

31.12.2005 - Tarikh aku buat Majlis Khatam Quran, Berinai kecik ( tukau2 baju)Berinai besar plak ( mlm tu bersanding in advance)..meriah sgtla...sila la tgk sebagai bukti.... ada bunga api besar2an...siap yg mcm mercun KLCC tu..siap owang kompius....ehhh! takkan dah new year kot... sbb aku kan Berinai mlm..dlm kul 9 mlm ++ gitu..so bunga api tu kompiuskan owanglaaa
Khatam Quran ...aku ajak cousin aku join
seram lak nk ngaji sowang2...malu sehhh
Bunga api import dr melaka+mercun RM150 yg sgt meriah

Lay out yg kawan aku buat kan...suka sgtttt
sgt kretip n combinasi yg cantik
(apsal jerawat aku nampak ketara???)
Ni lak sesi tukau2 baju..byk sgtla..]
aku attach mana yg sempatlaa






Ni masa mlm Berinai Besar.....
aku sgtla suka baju ini.... sgt Old Green
puas hati walauuuupun byk berabiss!!!!
Ni plak gift utk VIP
Aku lupa nk snap gift utk tetamu...
tapi aku suka sgt yg ni sbb ni aku buat sndr key
ni lak kad kawen aku.....
aku sgt fussy masa pilih kad.....
ingat lagi..... nk yg size camnila...nk nila...tk nk tulaaa
end up...owang lempar jek kad aku tu...huhuhuk


Ni lak kek kawen aku nyer hiasan...
smpi la ni aku simpan lagi patung kek ni
sentimental value..... suka laaaaa


3.Tema???

Purple Pink...semua benda aku nk kaler tu.... mmg obsess dgn warna ini



6. Tag 6 orang lain tuk buat tugasan ini

sapa ekkk..aku rasa aku mmg dah ketinggalan nk buat sbb semua owang dah buat dah
hahahahar...suka ati kowangla..sesapa yg baca sila buat tag ini ekkkkk

9 comments:

FaizAmYAirieL said...

nak jgk jins pakai pink kan? aku teringin nak pakai songket pink tp laki ku itew x mau..hhuhuhuh..lawo2 pic kawin mu..yg penting slim kan? ehehe

Tinie said...

wahhh
sgt kurus ko..

fazilzura said...

wahhhh lain nye muke ko ayien .. muke somi mu time ni

Mamamanja said...

cantik pantennya :)

Miss Moon said...

lawo nye nko ayin sangat muder remaja auuuuuuuuuuuwwwww

RP said...

hantaran tuh lawa la.....

dapatkan pelbagai tips,petua,informasi dan rahsia di http://www.rahsiaperkahwinan.com/

Rafizah Nordin said...

hahahaaaa ko same le ngan aku.mase naik pelamin tu.. dan dan itulah jerawat nak tumbuh kat tgh2 pipi huh!teruk betui!uiks inai kerawang2,same lagi kite hahaha!!!

gEe said...

grand gile kan majlis ko..suka aku tgk tema ko..kekurusan ko waktu tu..tkyah cite arr..hehhehe

日月神教-任我行 said...

成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,a片