There was an error in this gadget

Monday, June 1, 2009

Part 2- Birthday Jay n Akikah 2 J

Sowila kengkawan...sgtla bzness nyerrrrr...aku dah lama upload cuma tk publish sbb tk sempat nak tulis2 lagi...so tk best la kalau tk citer2 skit...hik hik hik...

Kat bawah ni semua gambar2 yg ada utk aku letak kat sini.... suka sgt2... most of da pics gambar2 guest yg dtg...sebenarnya aku nk letak byk lagi tapi mcm melampaula kan conquere semua seh!!!!!

keyla di mulakan dgn lay out2 yg si Ila buat.... enjoy viewing da pics!!!

(bz sesgt...order yg tk putus2 utk crocs2 ku.... boleh ke handle lagi shipment ke 2 ni??? hehehe sempat promote lagi...sesapa nk CROCS...sila refer blog satu lagi)

Ni la Family aku...hehehhehehe..meriah kan?????

Ni pun sama...(senget2 gambar anak2 aku)


Ni gambar aku cilok dr blog Gee....
Meh aku story sat...Gee ni kwn sekelas aku since darjah 4
rupanyaa.... haihhhh!!!wat a small world... jumpa balik
di alam maya tapi masing2 dgn nama glamer yg aku skit pun tk teringat
Fauziah??Gee??? jigbits??? ehhh salah...tu crocs nyer accesori
dia ni dulu since masa aku sekolah rendah
geng menari aku...ala2 geng aktif kat sekolahlaaa
aku dulu masa kecik2 lagi dah gedik...menari2 bagai
masa hari guru...hari penyampaian hadiah...segala
bagai hari aku mesti nk sibuk....haiiih..sgtla getiks aku ni
hik hik hik..so Gee ni antara geng2 aku gakla
camna la aku boleh lupa dgn dia..maybe sbb sekolah menengah lain2
so terlost contactlaaaa...hahahar...
Pendek kan citer...akikah anak2 aku dia singgah sat mlm sebelum tu
ambik kasut..barula terbongkar citer JEJAK KASIH itu...
cookies ni aku cilok gambar dr blog dia laaaa

Ni geng Maybank...syg tk cukup korum

Ni rasa2 geng apa???? geng getiks akula ni laaaa
geng2 mak2 ayam cyber..ahaks....
memang meriah...mak yong Yam pun ada...
Ada ka aku panggil dia Mak Yam hik hik hik
selamat berkenalan Yam..sungguh ayu n vouge gitu
geng lain tk yah describe key... memang meriahhssss
ala2 zaman dolu2
My Family..my dad, my mom, n my little bro Fir+
my own familylaaaa...hubby, jay, jass, jaff

Ni family belah mak aku....tukang masak masakan yg
sgt sedapppppppp...lap u Mak Ndak!!!


Sapa agaknya??? hehehehe


Ayu n family
(thanks for the lovely Lego)


Sue n family
( thanks sue..aku tk dpt kenal mana satu present ko..tkde nama)


Laki aku jual minyak

Ip n family...
aik apsal jaff ada dgn dia?????
( Ip...present besar ip + geng maybank sgtttt best...daddy 3 jays yg
excited lenjan menan tu..hari2 main drm key... penin mak)


Ayu aka besan aku...hehehehehe

Mak Yam n hubby
( baby di dlm perut hik hik hik)
Laki sapa ni??pengumuman

Practise make perfect!!!! chaiyokk lyn


Sya.... apa ko gebang kat dina ????
(thanks for ur present...meh aku teka... teddy bear gajah???hehehe
aku tk tau sbb kowang tk letak nama)
Si Pais.... Photoq ke 2 aku...hehehhe
( thanks Pais... hadiah ko...baju kan??? suka aku....mmg tk sabar
nk bagi si bobbok pki)

Reen n baby....
( reen thanks for the duit sumbang...akk masukkan dlm tabung kembaq...
agak2 kering pecah tabung la maknya hik hik hik)

Tokey novel... tunjuk apa ni???
( hadiah kak fiza mmg ayien tk tau apa...stokin baby gapke??
hehehehe semua tkde nama)

Ni sis in law aku....tukang sponsor sapu tgn yg sgt lawa
...gambar lgsg takde huhuhuk

kedatangan vvip
(thanks to u all ...tk sabar nk g umah sya minggu ni....)




6 comments:

MUMMY ILA said...

wakakakaka.. aku rasa ada gambo aku pegang cookies tulis jassina.. cuba ko belek balik. hehehe

wei..aku nak pengumuman gak.. aku kasi jay bantal golek barney..kahhh.. as hadiah jay..jaff..jass.. video clip tu utk mereka ye.. :)

FaizAmYAirieL said...

kahh..ayien..aku siap listkan lagik hadiah dlm kad kan? mcm la ko x tau pilih yg mane utk mereka kan? ekekee...mak tokey baju aku nak kasik lagik baju utk diorg tu..kekekee..sowiela aku dah x tau nak kasik ape dah...

nota jejak - seb baik pic aku dlm ni x menonjolkan lemak2 di badan..eh, ade x gambo aku baru dtg yg di snap oleh photog? ekeke..

MUMMY ILA said...

takde paeh..aku sudah delete sbb kualiti x jelas..

gEe said...

ahak ahak..
ptt le trsedakkk..ada org buka story lama..hahahahha..tk sangka gile ehh yien..hehehhee..dlm kebzness ko tuh..seb baik la ada photog..atleast ada la kenangan..kannn..dan seb baik gk le aku snap gmbr cookies c jaff..sgt cute beb..nk mkn pun syg..boleh???

ayuZack said...

ayien.... daku sudah curi la gambo2 yang kamooo tepek itu... kahhh.. mintak halal yer besan..... hikhikhik.... daku suke sgt2 gambo2 ituuu.....

Nur Syafawati said...

ayien..nape kamo tidak hadir mase beday dina...aku tunggu gak ko ngan kembo ko...x smp2 gak..ade hal yer...its ok..lain kali kite gather2 yerk...