There was an error in this gadget

Monday, July 6, 2009

My kids... another 1 mths ++ genap setahun








Ni anak Bujang aku...JAyniell.. Dah 2 thn sebulan++..very brotherly sgt sayang pada adik2 dan juga sgt jeles dgn adik2nya.... Mat Lalak yg power!!! sikit2 nangis aduyaiiiii!!!! Love u so much sayanggggg.........










Ni Jaffriell...sgt le manja.....
kuat merengek...mmg copy cat abg Jay dia..sgt soft n sensitive...skit2 leleh... skit2 meraung.... apa nk buat... abg borek adik ritikkkk










Ni sempat lak jeling...









Ni bapak budak aka hubby kesayangan aku...malas nk citer psl laki aku..kang byk sgt tulis kena band 18sx la plak...so aku reserve komen tu utk rujukan aku sajerrrr hehehehehe









Ni Jay n adik 'ulat' dia...si bobbok Jasseena...
suka tgk dua beradik ni... si Jasseena ni ikut jek apa abg dia buat...








Mummy...tepi!!! Abg nk merempit dgn Jass ni...sana skitttt







Malu2 kalahkan bawak awek ...tapi mana bley merempit awek dok depan... ( sila abaikan wrestling kat belakang tu...tu tatapan laki aku tu)






























9 comments:

ai said...

lawa2 anak kau ayien! si bobbok lagi le...cam anak omputih..ish!

cintaKusayangMu said...

kejap je ank akk nk besar dh kn...
cm xcaye je dorg dh nk sethn...
pndai abg jg adik...good boy..

M@L@ said...

encem si abg.. dah ler encem baik pulok kat adik2...leh lah jd menantu ni...ayien leh ker??hahahhaha

MUMMY ILA said...

comel budak bertiga ni.. mau gak aku gigit sorang2

FaizAmYAirieL said...

wahh..dah besar dah erkk..kejap je twins tu dah nak sethn..ngee..bobok jes tu aku sgt suke die..gebussnyee..geramm haku..ekekee

gEe said...

comey anak2 ayien..jassena sebijik rupe ko yien!

Tinie a.k.a Ibu Fatin said...

comel2 anak ko er..terutamany si bobbok..macam muka ko kan..mata lentik o..kulit potih melepokkk

el said...

ayien..aku admire betul kat jass ko tu...geram aku..nti aku turun kl harus ketemu ni..huhuhu
muka pun sejibik cam ko gak...

saveme_zero said...

ayien..ko x pasan erkk ila dah bgtau last month. xpe la..xde rezeki ko..ekekekek