There was an error in this gadget

Wednesday, July 1, 2009

Sajer je nk letak kat sini

Sebenarnya ni gambar masa aku g Cameroon ari tu
aku lupa nk letak sini ...halallah ekkk citer lama kluar balik hik hik hik
aku sajer je nk share gambar2 ni... gambar hasil sesi gedik aku yg tk hengat...
sbbnya aku ni tk mesra kamera sgt .... jarang nk ambik2 gambar sbbnya rupa camera aku dah sgtla parah... bertampal sana sini... tu yg aku agak malu bila bab2 ambik gambar ni
tapi masa kat Cameroon.. aku hilang MALU
hehehe...layan jekla ayat merapu meraban aku ni ekkkkkk




Ni pokok strawberry yg laki aku sibuk nk beli

smpi ke saat ini...yg ada cuma pasunya....
pokok nya mmg mati...hehehe..eksyen jek kan ada buah
atlast haram tk nk hiduppp
(giler ke hapa..kat kl panas tk hengat..manala boleh hidup
kalau aku tau aku letak dlm fridge...sure survive lagi smpi hari ni)


Ni aku dgn laki aku....laki aku malas nk layan aku yg skit2 snap gambar
yg best tu..asyik2 delete alasan gambar tk cantik
padahal yg tak cantiknya aku...bukan gambar tu
huhuhu
Laki aku bersama tukun taraf campak kat laut....
(mencikkkk masa ni dia nmpk jauh lebih muda dari aku...)


Ya Allah...Gemuk sehhh!!! aku benci tgk gambar ni
sgtttt benci
(apsal maid aku suka interframe ekkkk)

Ni si kembar yg sgt lasak dah skrg
aduyaiiii ...kalau kluar g jalan...dia pakat2 melalak tk mo dok baby car seat
lagi...paling parah si ulat Bobbok...dia nk merangkak dlm keta
BOLEH???? sila jawab soklan tu...aku hangin tul dgn anak dara sorang ni
Jay yg ada seat sendiri..happy layan Barney...
skrg lcd tv tu dah jahanam...tekan2 pun tk hidup
mmg patut campak laut keta ni

Ni Jaff nyer tempat... terperenyok jek kan ???


Ni plak tempat Jasseena... di dok seat 2nd row tapi kena mengadap
bibik dia la..kalau ngadap depan...sapala yg jd tukang tgkkan dia nnt
hanya dok diam bila dia tido jek.....
Tu jekla citer aku yg tah hapa2 ..tkde motif pun
sajer nk citer sbb bosan tkde menda nk buat...........

8 comments:

Miss Moon said...

Yien comey comey nyer anak hanggggggggg aku suka la tgk

best nya jalan jalan cameron . Lega nko ada keter besar ..

gEe said...

ayien...
enjoy ur life my frens..
tk kisah la live style skg tgh tunggang langgang ke..kj tk best ke..stress ke..anak wt hal ke.. aje..sementara riwwayat idop tu ada kan..kederat pun tiptop lg..layankn aje..dont put urself into stress..(pandai jek aku nk nasihatkn org ehh..poyo tul)


kene cm aku dok kl dgn org tua..nk ngadu dgn laki pun leh time wiken je..huarghhhh..

pehni ..tidak lagi..ahahhahahaa

gEe said...

tul ckp moon..ko ada kete beso pun dh sgt2 brsyukur beb..kene cm kete aku..kecik mak aiii..

MUMMY ILA said...

macam2 kerenah budak2 ni. kekadang happy..kekadang wat kita geram dgn kelasakan mereka.. hehe

FaizAmYAirieL said...

geramm giler haku dgn ulat bobok koo...ihhhhh

ai said...

KAU GILER SEBUT KETE KAU TU TUKUN!!!!! Dari kau nk campak ke laut, meh campak kat aku yg giler bapak daif ni..huhuhu :(

Nur Syafawati said...

k.ai..aku pun tekejut bile dia ckp kete dia tukun???how can??hahahaha...ayein.anak2 ko semua relax aje dok dlm kete kan..maybe dah dilatih dari kecik..dok diam2 dlm carseat..anak aku???jgn harapppppppp

ayien78 said...

moon... comey ekkk?? anak moon yg pompuan tu lagilaaa...geram tgkkkk ...girlies seh..cam jass tu makna jek lembut ...hakikat dia ...Ya Ampunnnnn

Gee, tgh pk camne nk enjoy life akula ni... pk2 boleh giler nnt...plan dah buat... just tunggu modal cukup jek nk start bisness baru... tgh geramkan diri sndr ..apsalla dulu tk pikir apa future plan ...skrg dah terlambat dah sebenarnya nk start pk...nway...still nk cuba gak capai angan merapu aku laki bini tu...hehehe Tungggguuuuuuuu

Gee, moon, ai, sya.. keta ittew di beli kerana tpaksa..mana muat anak2 aku dok keta biasa sbb anak2ku ramai seh... tukun la tu... mmg taraf campak laut...Tapi walau camne pun syukur tetap syukur... huhuhuk..walaupun hajat di hati nk pki bas sekolah utk family hik hik hik