There was an error in this gadget

Tuesday, December 22, 2009

My Dinner last week

Ok..nk mula dari mana ekkk hehehehe
Actually nk cakap dinner dept aku best sgt ...emm tkler sebest mana
cuma fun la...masing2 enjoy dgn cara sndr...
macam aku..still mncuba membawa diri menyesuaikan diri dgn department baru...
Mcm biasa...aku... mmg giler karaoke...cuma aku tk de la menonjol2kan diri sgt
sbbnya aku ni kan PEMALU...kang org cakap
"eiii...over la plak budak baru dlm dept ni "
hik hik hik...kena sedar diri skit...almaklumla aku kat dept ni mana ada ramai kwn sgt pun

Theme kami..."UNIFORM"
which i think initially...tk best langsung...but frankly speaking... NOT BAD!!!
semua sporting... mcm2 uniform kowang boleh tgk...
ada yg BACK TO SCHOOL..ada yg pakai taram jek
most of all of us pinjam jek...
mcm aku penat perah otak.... aku pinjam jiran aku jek....
baju utk staff PETRONAS turun offshore...
okla... sbbnya aku tkde pilihan... kalau bdn comel seperti dulu hik hik hik
byk la gak pilihan utk di peragakan....
ni dh gedebush camni...kena sedar diri la kan....

So kitaorg nyer dinner ni buat kat RED BOX The Garden...Midvalley
Hari Rabu seh...esok khamis tu kena keje...
( Giler kan???? mmg tah hapa2)
but still aku kan over....kena participate walaupun esoknya kena keje
so...start kul 7.30mlm
group aku awal2 lagi kul 5 dh gerak g sana...
ahaks... mood nk keje dh tkde...dlm otak dh ingat k terkinja2 dah
sampai sana..aku tolong group aku prepare props utk performance
lepas tu salin baju...pastu.....karok la smpi semua opismate smpi

sila la layan ekkkk ...
gambar2 yg sempat kamera man aku snap masa kat sana


Nila gambar dari depan Red Box... bilik kitaorg terus...
corner ke kiri...terus jek ke bilik yg besar tu..........

Ni aku sebelum bertukar ke UNIFORM aku.....
sgt excited nk pki kasut ...pinjam kasut PLKN sis in law aku


Taraaa...tu la uniform aku...seee
ada budak sekolah terlepas...hik hik hik
Shaz ni mmg sesuai ...dia kecik mcm budak sekolah
Semua turun hantu...semua belum datang so conquere la microphone
kang kalau dah sampai semua sure tk merasa

Sesi registration...sgt kecoh ok...but mmg seronok coz
nmpk ramai yg dtg dgn baju uniform masing2...tgklaaa
engineer ada... doktor ada..police sexy ada...sailor ada

Our Judge...dia la yg menang mlm tu
( yg ada rambut putih tu)

Sebahagian uniform yg ada... hensem2 n cute2 kan???


Jingle bell...jingle bell
kelakau tau sbb skrg kan Christmas so waiter n waitress
redbox pun pki topi santa...so dah macam satu geng plak
but serius...Farra nmpk outstanding sgt dgn baju santa tu
( ada ekk santa pompuan)
Uniform yg lain plak.... kowang bayangkan masa kitaorg ambik makanan
semua org tgk...apsalla ada org sesat ni....


Aku bersama geng baju petronas...sebelah tu pakar bedah ok

Tgh2 tu boss aku...Mr Khor
sgt sporting...last minit boleh practise menari hindustan

Aku dgn crowd yg lain......nampak meriahkan...
( ada sexy maid ok)

Posingggggggggggggggggggg..............

Excited bila camera man snap gambarrrr

Comel kan???aku make up mamat ni siap2 sbb
performance kitaorg 1st sekali...so takut tk sempat
Pandangan dari luar masa ambik makanan

Makan time...sempat gak aku ni isk isk

Ni best actor...ke actress???hehehehe
Dolly Parton k, aku nyer group nyer keje la ni

Ni hantu2 yg berlakon
Group aku buat performance
"Aci2 buka pintu"
Aku yg over gitu...baru abis perform

Kami bersama hantu dan best actor

Ni group lagi satu...sporting abissssss
Mmg cute2 bila lelaki di make up kan mcm ni kan????

Ni group lagi satu yg buat performance menari lagu nona manis
nila group yg menang tu =)

Ni plak group boss aku
dia org menari lagu kuch kuch ho ta hai
mmg superbs...tapi napa tah tk menang sbb aku suka tarian diaorg
Aku masa tgk performance group lain....

Over ok...mcm bizday aku sowang


Bizday celebration...Punya la ramai
Dari August sampaila Dec
( awat tk dr Jan -Dec???kan senang hehehehe)

Aku memang 1st Prize....
Rezeki mlm tu..padahal sebelum tu dok cakap sendiri
"jgn harap menang ...dari dulu tk penah pun dpt apa2"
tup tup diaorg announce nama aku...."Hah????"
tapi hadiah biasa jek... tk de LCD TV 40"
dapat deep fryer philips jek... Oklorrrrr...
Group aku yg tk menang no apa2.... sedih
sbb group kitaorg yg siap beli props bagai...
buat training byk kali at last tk menang plak
adatla kan..menang kalah....hahahar




Layan jekla aksi2 giler aku ni ....tak de menda nk buat






Ni Big boss aku En Farid...mamat ni sibuk nk bergambar
aku sibuk jek nk interframe =)


Sexy Police...
Diana...2 kali kena beli baju uniform tu sbb salah beli size lain



Aku dgn Geng group aku....see...Dolly Parton
kena kerumun hehehehhe





Aku yg pantang nampak lagu rancak..sambar jek mic tu tk pedulik



Tu jek....Alhamdullilah dah abis dh dinner
hopefully ni annual event laaa... kot 2 next year family day..
best gak...sbb guilty la... dinner aku hubby aku tk join pun....
Next year yea Sayang.....

7 comments:

eLYies said...

bestnya ko ayien..company buat cam gini....jelessssssssss sungguh.....

ayien78 said...

awat ko nk jelesss...tk best pun yies... aku tgk dinner company dept lain grand tk hengat eiiiiii...
nway syukur jap...sbb atleast merasa gakla....

company ko tk buat dinner utk staff ke Yies????

el said...

hapening giler buat kat redbox
hehehehe...
budak sekolah tu sejibik cam budak sekolah..mula2 tgk..sapelah budak yg ko bw ni ayien..hahaha upenye ofsmate ko jugak..hahahaha

M@L@ said...

pergh...happening betui ler..mcm2 pkai seragam ada...sporting tol ler semua..
**bosss biler nak buat annual dinner!!!!!huhuhuuhu

NenekPenne said...

tak ada harapan laa company i nak buat dinner mcm ni.... aptah lagi kat redbox... semua jenis yang..

wahhh teringin nak pakai pinnafore ...heeee

cintaKusayangMu said...

k.ayien..giler happening dinner cmni..best r..sume sporting..sexy maid tu xmenahan..giler sexy..qis yg pompuan ni pn nk meleleha air liur den..wakaka

日月神教-任我行 said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,a片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,性愛