There was an error in this gadget

Wednesday, December 23, 2009

Things to let go

Selamat Pagiiii... hari rajin update blog ok....
Aku nk let go brg2 baby kat umah aku ni...
ada sesapa yg interested nk beli???sila2 la bagitau...
ingat nk letak kat BabyJaysCloset tapi mcm melampaula...brg2 second la plak jual kat situ...
so .. utk mengelakkan dari lari dr objective BJC...aku letak jekla kat blog personal aku ni
susahla nk bubuh kat forum sbbnya opis aku tkde picoodle lagi...
susahla ...isk...


Ni adala beberapa item baby yg teringin aku nk let go...
Condition still ok...almaklumla aku ni kan jimat cermat orgnya...jaga brg mcm baru hehehehe
( puji diri sndr ntah betul tah tidak keh keh keh)
so kalau2 nk jimat...nk beli...silala...
sila2la call aku utk dapatkan harga nya...
harga boleh nego lagi... aku ni bertimbang rasa orgnya
Ni email aku:babyjayscloset.blogspot.com
HP: 0133941302


Gambar baby cot jek aku tkde dlm simpanan...
nk snap skrg aku dh cerai2kan sbb pakai ruangla baby cot ni
Bawah ni gambar bersama model sekali ekkk...
antara brg2 yg aku nk letgo....
1.Walker
2.Stroller 3 wheels
3.Stroller kembar...( actually bukan utk kembar ..utk 1 toddler, 1 baby)
4.Infant car seat
5.Play pen
6.Baby cot
7.Bouncer


Harga???callla ekkk utk dptkan harga nya...bgtau kawan2 seantero... wink wink*


Walker bersama model2 nya....
satu sudah terjual...tinggal satu jek lagi

Ni demo gambar stroller bersama model...
Sgt baru lagi sbb guna ni jekla...ambik2 gambar depan umah

Ni Playpen tu...Disney nyer...sgt baru lagi...
pakai sekejap jek...pastu baby dah tuwun tido bawah


Beli playpen dapat free tilam... mana nk dapat wei...

Twin stroller tanpa model2nya

Pandangan depan..... mmg still baru lagi

Pandangan dari pelbagai sisi

Dari tepi.... nmpk cantik plak stroller ni
isk...sayang ...isk jual gakla...byk2 buat apa

Demo setelah dilipat......

Infact Car seat-red

Dari depan...

Dari tepi


Berapa kali depan daaaaaa

Bouncer sweet cherry
Bear satu ilang...aik????

3 Wheels stroller...-Sweet Cherry

Pandangan Belakang

Pandangan sisi
Pandangan senget...hahahar
Kalau u all berkenan...sila2 calling2 yea

3 comments:

eLYies said...

walker aku booked jgn DI JUALLLLLLLL..aku MAU...cuma nak ambik tu..tak tau biler lagi..huhuhu..tp mmg nak guna skang..arrgggggghh..syam ni biler nak pi ambikkkkkkkkk...

Aida Amir said...

Hi Nurul....hehehe dah lama aku x baca blog ko nih sbb ada intenet crisis kt umah aku. Ni pun baru je pakai broadband.. ;p
Btw, aku nk say thanks utk adiah baby aku aritu...sgt chomel!
Lgi satu, aku cam interested je dgn baby nyer car seat tu, dah ada buyer ke?

irenedahayu said...

baranr2 tu masih ada lagi ker?