There was an error in this gadget

Monday, January 18, 2010

Hari Abg Kenny Sedunia

Sila abaikan kelewatan aku menghapdet blog ku...hari ni berapa hari bulan???
19 ekkkk?? aku g 13hb jan 2010...lambat seminggu lebih hokey ahaks
tapi aku pedulik hapa...aku nk hapdet gak... ngehhhh

Aku tk tau pun ada promosi ni
pagi tu g keje aku pki baju pink ngeh ngeh ngeh
pastu kwn aku tanya
" Noorul apsal ko tk pki merah...hari ni uncle Kenny nk belanja
beli 1 free 1..."
Hah??? rugi tul...( tak ler rugi pun sbb lunch time ramai giler yg Q)
so aku plan...mlm ni g dinner dgn suami tercinta ok gak kan????
so aku sms
" sayang...mlm ni kita dinner romantika dia mor kat Kenny Rogers ekkk???"
sekali bukan berdua ok... berenam hahahhahar
sila layan jeklaaa...kalau dah hangkut satu umah mmg haru biru
aku rasa pekerja Kenny Rodgers tu sure maki hamun kitaorg satu bakul
sbbnya bawah meja kitaorgla yg paling bersepah...
bukan aku yg sepah2kan...kowang rasa sapa ekkkk????entah...hantu kot keh keh keh
Layan jekla gambar2 kami mkn berenam bayar utk 2 org jek...hokey apa....

Jom balik...malu seh meja kita paling sepah

Melantak smpi lebam...sila jilat screen korang

Anak2 kembar aku yg notti


Mummy n Daddy
(sila abaikan baju ku yg semakin ketat)
Seh...apsal aku tk make up ekkk???lupa la sbb nk cepat

JAy..mkn tisu ke????


Jaff yg tk sabar...dia pun baca buku menu tau

anak2 aku yg berkeliaran sementara tunggu mummy Q


Ramai kan yg Q????
Ramai berbaju merah..nasib kitaorg smpi awal
Suka 2 j ni lari2 tgh2 ruang legar ni...mcm open field lak



Sheena...budak bertuah ni tk mo owang pegang
nk lepas bebas jalan masuk keluar kedai2 kat JJ tu
Notti la anak dara sowang ni




Ni la promosi yg aku cakap tu.....jimat duit hari tu


Org ramai yg nk makan kat Uncle Kenny


Daddy melayan anak2 ikannya
Jay..alahai..pandai dah jaga adik2 dia....
cair hati tgk keletah diaorg ni


Jay jaga adik ekkkk ...Daddy nk duduk
Okla...setelah penat tgk...sila sambung keje kowang...kang aku report kat boss kowang kang
( jgn lupa lap balik screen kowang tu)

4 comments:

A.I said...

dah besar anak kembo kau ayien!..
aritu aku tingin gak. tp pitis plak non ado. hukhuk..

el said...

woiii dah licin pinggan apa barang suh jilat skrin...kahkahkahkahhhhhh kamooo pun join KR jugak ke..syoknyerrrrr

sweet jer tgk jay ngan adek2nye...ni nak banak sorg lg ni..kahhhhh

ayien78 said...

ai...alahai..sedih dgr... abis pitih ekkk???sama la kita...aku nyer roadtax ngan insurance baru jek mati... ko taula naza tu roadtax cekik darah..tk pasal2 abis almost rm1.5k yg mana membuatkan akunyer simpanan licin lincau huk huk huk...smpi hujung minggu ni kami sekeluarga hanya mampu nganga jek ...tkleh beli apa2 huk huk huk

El.. ko nk banak sowang lagi???sila...sila...end of this mth boleh dapat baby 10.10.10

fazilzura said...

wahh ko angkut sume nye ke kedai abag kenny yek .. harus le terjah , if not rugi oooooooooooooooooo