There was an error in this gadget

Sunday, January 3, 2010

Pagi2 dah bikin aku marah....

Kowang kenal tk pemilik keta ni????
haisssh...mcm C#%(ka wokeh...
aku taul;a ari ni first day owang keje dlm thn 2010
jalan dh jammed sbb budak2 dh start sekolah....
aku taula dia dah lambat...
tapi ingat dia sorang jek yg lambat??? aku pun lambat gak
ngeh ngeh ngeh..nasib sempat smpi... isk isk
tapi dia sesedap tekak ...ikut suka hati bapak tiri mak angkat dia dia jek
potong Q betul2 depan keta aku..... aku hon kuat2 dia buat dek jek
nasib aku pompuan...tkde belajar silat melipat melingkau ke hapa2 laaah
kalau aku kuat..n teror... aku lekuk jek mamat sengal ni

Kowang agak2 kenal tak dia???
ntah2 jiran kowang ke...abang kowang ke...
takpun kawan opis kowang ke
sila2 nasihat skit dia ni ok...aku dh nk htr dh plat no dia kat abg ipar aku
suwuh dia kasi address mana mamat ni tinggal
mlm karang boleh aku singgah umah dia kasi tarbiah ke..apa2la
susah2 tgh malam aku simbah dgn cat
eiiiiiiii geram tul aku....

Sila ekkk Mamat keta WMT 9695
AKU JUMPA KO LAGI AKU LANGGAR KETA KO
( berani sgtla aku ni hehehehe... nk kuar keta sound dia belum tentu)


3 comments:

NenekPenne said...

selalu kalao orang potong Q, memang i honk kuat2..kalau ada peluang, i ptong balik then i tunjuk middle finger... ha ha ha....

ayien78 said...

mmg nk wat camtu tapi kang sekali dia keluar...dia tk tunjuk middle finger..dia keluarkan jek fresh dari zip seluar????
Gulpp...nk apa lepas tu???hahahahahar

Gigit pastu lari ngeh ngeh ngeh

NenekPenne said...

kalau dia keluarkan yang fresh u cakaplah...huk alah, besar tu jer? cili kat rumah ai lagi besar ok!!! ha ha ha...