There was an error in this gadget

Sunday, January 3, 2010

Updates paling latest on my 3 Jays....

Lama dh aku tk citer psl anak2 aku kan???
sure tertanya2 camne rupa mereka2 ini hehehehe
tak tertanya2 pun nk bagi kowang tanya gak hahahahar
Ni la perkembangan terbaru mereka2...
Jaff baru pandai jalan ...terkedek2..
Jass dah lama dah jalan ...kemetot tetap mcm tu gak
Jay semakin mengada2..menangis tanpa henti mmg fevret dia
terlanggar bucu karpet sndr pun meraung mcm kena lepuk dgn aku
kalau betul2 aku lepuk aku rasa satu tmn boleh dgr suara dia isk isk isk

Latest lagi....
Dah tambah sowang lagi yg manja giler dgn Daddy dia
Jasseena 'Aisy la... isk...ngada2 wokeh.... skit2 terkepit bawah ketiak daddy dia
skit2 meleser2 ngan Daddy dia... Daddy tk pandang dia skit pun
dah meraung satu umah... nk attention Daddy
buktinya...sila lihat gambar2 di bawah ittew.....

Mummy??? free n easy.. sap2 yg nk ngan Mummy...meh sini
tak nak lagi best Mummy boleh duduk dgn riang gembira senang hati hahahar
tkde sapa nk kaco...
( Mummy mmg sgt garang...nasiblaaa)

Jaff n Jass leka... Nk snap gambar bukan main payah

Abg n Adik.... sgt seiras kan????? Tapi Jaff agak kurang cerah...
Sian dia... aku selalu tanya..." Adik ..ni ikut sapa ni Dik???"

Tiga beradik yg suka sepah umah aku mcm tongkang pecah


Si kembar.... Sila abaikan tgn bibik aku yg horror itu
ngeh ngeh ngeh...takut tak???



Adik sepahkan yg ni....Jass...ko ambik menan tu..sepahkan kat sana ok

Camni caranya...ambik dlm bakul ni...sila sepah2 kan ikut sedap tekak
Hah?? Bibik nampak...lariiiiiiiiiiiiiiiii........... =P


Adik selalu pasukan berkecuali


See..Daddy dgn anak2 kembarnya...Aku???
sedap2 atas sofa tgk tv hehehehehe..evil tk?

Horrayyyyy.. dah abis sepahkan umah

Susah tul nk snap gambar dua kembar ni

Bantal Mickey itu sungguh berhantu...ke mana sajer anak aku
nk usung...kowang bayangkan g Red Box aku kena angkut
besar tu...siap owang pandang 18 kali ..apsal bwk bntl masuk
red box????aikk??? Jass tumpang tu bila mood baik jek...kalau
mood tk baik...dia sekeh jek adik dia... pegi kau dari bantal Mickey
"Mantal Key...Mantal key hahahhar... "

Serius jek anak dara sowang ni


Jaffriell 'Aisy
So Chicky kan??? geram tgk....

Ni konon2 comel la buat muka camtu???
Rasa Mummy nk tampar adala.......



Ni Adik yg manjaaaaaa
Muhammad Jaffriell 'Aisy

Jay with Baju Thomas fevret dia
Kirim kat best fwen aku , Lin
Baju lagi satu dah naik lusuh ok.....
sapa la ajar dia suka Thomas ni....
Rimas ok...
Abg & pengikut setia di belakang


Nampak tk kat hidung Jay?????
ada kesan melintang?? tu baru terhantuk kat bucu sofa sengkek aku tu laa
maklumla Cavenzi jek..so bucu tepi keras sbb tak di cover dgn kusyen ...
elok jek Jay landing masa lompat2 depan tv.....
best kan Jay???
Buah hati aku yg manja ...Muhammad Jayniell Nahish
Kakak..Jass or Sheena...
The one n only yg ikut gen aku

Sila perhatikan dekat2... dimple anak aku yg berterabur...
tu lesung pipit buatan ok..ada 3 di pipi kanan..ada 2 di pipi kiri
hasil aku cucuk masa dia masih bayi
FYI, aku buat semua lesung pipit buatan itu kat anak2 aku
hahahahar...sapa nk petua..sila2la...tapi berteraburla
kalau nk accurate kowang kena tanda dgn marker pen
hari2 cucuk tang situ jek...so menjadiklaaaa
Tula...tk caya boleh buat ...nila buktinya...


Owang tk kata pun aku nk kata gak...
for me... my daughter so adorable....
sbbnya mana ada parent dlm dunia nk kata anak sndr tk comel
walaupun owang kata" tkle comel pun "
hahahahar.... penat buat ok...!!!
Diala satu2nya anak dara aku ...patung barbie aku
sayang giler kat dia sbb dia satu2nya anak aku yg pandai ambik hati aku
yg lain pndi gak cuma dia pndi lebih skitttt hehehehehe
Nur Jasseena 'Aisy
Mummy love u so much!!!!!
Tu jek nk citer.... dah g sambung buat keje...
kang aku report boss kowang ...kowang bz tg tenet jek hahahahar


12 comments:

iena said...

wallah.... comel la kak ank2 tuh.. adat la kak, memang itu tugas dia org tukang sepah...

Tinie a.k.a Ibu Fatin said...

chumel2 anak2 mu itu terutamanya si sheena hehehe

NenekPenne said...

i tak tahan kalau rumah sepah dgn toys...rimassss....

ayien78 said...

iena...semua budak baya ni mmg nampak comel... tapi nk wat camne....bila besar rasa mcm nk tampar jek...

Tinie...
ada ke budak tk comel???anak ko pun comel...bila dia besar jek comel dia jd kurang bila dh yk sgt cakap

Nenek
rumah sepah adatla kalau anak kecik2... u kena biasakan diri dgn scene mcm tu bila u dh anak nnt ngeh ngeh ngeh

A.I said...

dah mcm nursery umah kau ayien! musti anak2 aku gumbira kalau dtg umah kau. ekekekekeke

tu betol2 bawak ketiak apak tu! sedap tol idop kau ye? aku plak senanseb ngan laki kau. anak2 nk berkepit ngan aku. tapi aku pon garang gak. isk! x leh jadik ni!

PHiRa said...

memang adorable pun jass...geram tu...kalau la muka diorg maintain je baby face smp besa syokkan...hehehhe

NenekPenne said...

harapan untuk mempunyai anak adalah tidak kesampaian... tak perlah...

uuuu, naper bibik u ada jari kaki enam? uwaaaa ngeriiiiiii...

ShaZila said...

rasa nak gigit jer si kakak tu....kalau bawak si kakak custing sure LULUS utk iklan kanak2......

Aleyn said...

Soooo cute the twin

ayien78 said...

nenek,
Your soulmate will appear soon..Sabar.. Bekas bini Akhil Hayy dah dpt muda teruna lagi ...perghhh!!! My doa still with u..Ngeri ekk?? semua jari tgn n kaki mmg ada 6 okey...dulu ngeri skrg dah lali dh

Ai
Anak2 aku sgt manja dgn Daddy..Ko garang tapi selalu berkepit dgn anak2 ko..tu sbb diaorg still melekat..aku semua handover..." Daddy..."

Phira78
lama tk dgr citer...hehehehe
Jass adorable?????? thank u...biasa2 jek...pada pndgn mata mummy dia...Jass la paling adoreable...
tapi byk lagi yg lagi adoraaaaa...mcm katun Dora

Shazila
Jass g casting???dah g dah...tapi tk selected sbb masa tu dia bawah umur... pastu..yg dpt cha ya nun aliff..( pelik aku napa tk ambik mim lam alif ya wau... kowang eja sndr k)

Aleynn
Your family tu...budak2 mmg comel..dah besar rasa nk luku jek kan????

ILA HAFIZ said...

comel gilak budak 3 org..leh x aku tumpang lempang tanda geram atas kecomelan dowang adik badik? hehehe....

beso dah kan?..rasa sekejap je

日月神教-任我行 said...

成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,a片