There was an error in this gadget

Tuesday, February 23, 2010

@ Langkawi...di Telaga Panas ke Air Panas??Ntah....

Emm...let's continue with my story @ Langkawi...
lama dah aku peram citer2 aku semasa bercuti kat sana...
actually malas sebenarnya nk bubuh sini... nnt org kata


"alah gambar tu pun nk bubuh???"

hahahahar.. tapi pikir2 balik... ni dh mcm part of diary aku sekeluarga
at least kalau aku dh tua kerepot nnt...dah tk de mende nk buat....
dah tk keje..dok umah... jaga cucu... jaga umah....
boleh la aku tgk2 balik...citer2 yg dah aku taip dlm blog ni...bolehla imbas2 kembali
saat2 masa anak2 aku kecik...boleh tunjuk kat diaorg...nila tpt2 yg aku ngan hubby aku penah bwk diaorg
kalau diaorg notti nnt aku cakapla....

" ni hah... dah bawak g jalan...beli mcm2... sanggup berabis duit utk korang... tk bersyukur gak...bla bla bla..."

point2 yg boleh aku guna nnt hehehehehhe
okla..sambung balik repekkan aku ni
dah g tpt byk kapal2 tu ...kita org terus g jalan menuju ke tpt air panas
aduhai...malang apala agaknya....

tpt tu dlm renovation...still under constuction..
padanla lengang jek tpt parking
sian kat org yg bniaga kat situ...sunyi sepi jek
tkde sapa yg dtg beli
tapi sbbkan dh singgah
aku g gakla tgk2..... celup2kan kaki... tumpang toilet.....
nila antara gambar2 yg sempat di snappp
tapi yg paling kesian anak2 aku
kan skrg musim panas.... berlengas...jaffriell rambut smpi basah kuyup...adeihhhhhh





Tgk..telaga air panas ni????
terbiar jek kan??? air dia actually jerneh cuma
keliling telaga tu yg dah berlumut2.... syg sgt
ingat lagi last time dtg sini
siap rendam kaki ...byr rm3 jek ...
org kata elok utk kulit kaki

Jaffriell happy dpt tuwun dari stroller..
Sheena dah berlayar...panas kan
so bdn letih jekla kot..sian dia tk selesa nk bjalan
Stroller yg semak dan penuh dgn mcm2

Us

Mcm padang jarak padang tekukur tempat ni
sbb still under construction so sunyi jek
sepatutnya tpt ni happening gak....takpela...
next time dtg lagi
Rumput pun jadi kering...adeihhh panas kedekang
Tulah citer pendeknyerrr
nnt aku sambung citer lain lak ekkkkk

No comments: