There was an error in this gadget

Tuesday, March 30, 2010

Aku mengidam???? hihihihi...

Meh kita continue citer psl makan2...
mesti kowang jilat screen pc kowang lagi hahahahar
aku mmg suka benar g makan kat Fatty Crab...sbbnya ketam kat situ mmg terbaekkkkk!!!!
so far g la mana2 seafood masakan ketam dia mmg tkleh lawan yg kat sini... aku taip ni dah meleleh air liuq dah adeiiihhhhh
aku start dpt mkn ketam ni masa aku preggy twins... siap cakap berulang kali


"Syg...pls pls plsssss...bawakla i g mkn ketam tu... i ngidam sgt2 ni...bukan i yg nk...baby2 ni yg nakkk"

hahahhar alasan harus guna alasan yg kuat.... padahal aku yg beriye2 nk mkn

nk tk nk....laki kesayangan aku bawakla utk penuhi hajat mengidam aku tu
terbawak2la...smpi aku dh nk bersalin lagi seminggu ...kaki dh bengkak...muka sembab dah
penangan sedap nyer.... aku sanggup suwuh gak laki aku heret mkn last kat situ
sampaila ke saat aku dh ngandung pun aku suka bangat mkn kat sini hihihihi...
aku bukan ngidam hokeh.... ni namanya mengandung sepjg masa wakakakaka


kalau kowang nk g...aku advise g yg mines nyer sbb view dia mlm mmg best
ada tasik kat tepi tu...ikan keli ...ikan kap besar2 ...gemuk2....
kowang boleh jek campak apa2 kat tasik tu... ikan tu sure nganga2 berebut nk mkn
penah sekali aku pedajal bagi cengkerang ketam....pun ikan tu pelahap telan....
aku tk tau la apa nasib ikan yg telan cengkerang tu...aku rasa mati tercekik kot...hihihihi
anak2 kalau besar baya anak aku... mmg seronokla... kalau dok sini
cepat2la sediakan apa2 makanan lain selain ketam utk anak2 kowang campak dlm tasik tu
kalau tak rugi wooo...ikan keli mkn ketam sedap...caitttt
aku selalu bagi kacang utk anak aku baling2...kadang2 dah abis aku suwuh dia campak skit2 nasi goreng tu
janji tk usik ketam sedap aku hihihihi


makanan yg patut kowang order kalau smpi Fatty Crab ni
1.Ketam masak cili tu...yg kuah hitam tu
2.Nasi goreng cina...mmg superbssss
3.Taufu goreng vege...
4.Ikan masak asam pedam- kalau nk additional menula...kalau tk dah cukupla tu....


lepas ni aku nk try mkn kat Lala Chong plak la...diaorg kata seafood kat situ pun best2



















6 comments:

fazilzura said...

lepak tepi tasek mines tu mmg besh beb .. aku pun suke makan area2 situ ..

** update link blog baru aku

NenekPenne said...

i suka makan fatty crab kat PJ tu ...

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

dr dulu terigin tp tak tau direction nak pgi ;-(

saveme_zero said...

x opis mate aku pun mmg rajin mkn kat situ. mahal x ayien??

Aleyn said...

Dapnyer tengok....terliur i...

Kat mana ni ek..

ayien78 said...

Diana...
ni fatty crab kat Mines tu...kalau nk g...ikut highway Besraya...lepas byr tol...peratikan belah kiri...dekat dgn bangunan Sapura...
kat situ lerrr.... byk branch lain gak... tapi ayien selalu g branch ni jek

Aelynn...ni kat mines...jomla g ngan geng2 M.com...kalau nk g sini reramai bagitai ekkkk