There was an error in this gadget

Thursday, March 25, 2010

Iskkkkk.... hancurrrr...jahanam!!!

Huhuhuhu..sgt sedih mendapat ini berita...
pagi tadi maid aku call bagitau remote control keta Jayniell ni patah
tau sapa buat???? Jasseena aka makna nama dia "perempuan yg lembut"
lembut sgt ler tu smpi jahanam segala toys2 abg dia...ni bukan 1st time ok
kat umah aku tu dh byk giler toys yg abis di kejekan 3 beradik ni
hangin gilerrrr...aku baru beli batery baru ganti...ingat bolehla 3 badik main bergilir2...
share2 ler kan???takkan nk beli natang ni sowang satu...
harammmmmmmmm.... jahanam!!!!
Uwwaaaaaa... sedihnyaaaa!!!!





12 comments:

Ezzah said...

alohaaiiiii...sygnya..eheheheh...mmg "lomah lembut" tauu.. :D

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ tinieƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ said...

hukhuk aku pun ada hati gak nak beli kete macam tu.. comel jer..
tapi tak taul a tahun bila hahaha

mama tisya said...

ganas tu ank2 mu ye..tkpe bli br ganti..ehhehe

NenekPenne said...

anak pompuan sekrang ni meamng mcm lelaki...jgn haraplah lemah lembut...nan adoooo

A.I said...

takpe, kau ikat tali...tarik!
(^_^)

ayien78 said...

ezzah
hai...new reader ekkk???
mmg...sgt ler ganas itu perempuan nama Sheena tu... adeiihhh..kalau bab memanjat2..dia excellent. berani sgt2...muka tersenggih2.. abg dia tkler daring cam dia

Tinie...
tu hadiah bizday jayniell masa dia setahun...mmg dh niat belikan utk dia sbb pk boleh main ramai2 nnt kalau ada adik2...huhuhuhu
nan ado ok

Erynn
serius kalau tgk Sheena in person...baru tau camne ... tapi overall tk ler hyperaktif sgt cuma bab lask dia no 1 instead of abg n adik dia

nenet
zaman skrg semua dah terbalik
dulu pilih nama tu sbb suka makna dia "perempuan yg lembut" emmmm...tkde makna

f.suria said...

hhaha..sian...kena la ko beli baru makcik!.hehe..anak dara mu itu ganaz gak ek..hehehe....gamabr remote yg patah tu tader ker? baut2 kenangan..huhuhuu

Aleyn said...

Sayangnyer....keta tu xleh jalan ek kalau remote tak der?

ayien78 said...

Farra
gambar...malaih eh nk snap...eii buat sakit ati huhuhuhu

Aleyn
Boleh jln tapi tekan pakai kaki ler..so susahler nk control dia nnt

PHiRa said...

ayien, rasanya ada jual spare part..try tanya kedai jual kereta tu...remote control kereta sofea pun dah patah tiang dia but still boleh pakai...hehehe

saveme_zero said...

hahaha...lagi ganaz dari abgnya hah ayien. mesti brutal anak dara ko tu kan..hahaha

el said...

dah jass sorg je pompuan so terikut la pagai abg2 dia..hehehehe