There was an error in this gadget

Wednesday, March 17, 2010

Tukang Urut tradisional wanita dicari

Memerlukan pertolongan teman2 se blog ku....
ada tak kenal mana2 tukang urut wanita yg boleh dtg umah utk urut????
sgt sengal2 bdn ku lately ni...selalu Ema , maid aku yg tolong urutkan
tapi cam kesian lak kat dia... ada ke patut urut bdn aku pun dia gak hehehehehe
so sesiapa yg kenal mana2 tukang urut yg mobile...sila roger2 kat aku ekkkk
yg boleh dtg area Puncak Jalil Seri Kembangan.....
thank you kawan2...luv biuuuuu so much...Muah!!!!!

2 comments:

iswatie "colours of life" said...

aku kat banting nih byk......butt selalu aku ambik akak sorang nih.dia dtg rumah kita but x sure dia nak pi puncak jalil tuh.....but ari tuh aku cakap aku nak booking dia dlm pantang kat kemuning..dia ok ja....

mmg sedap la...even now dok preggy pun dia urut aku jugak..kuat la sikit bdn nih...

nih no dia..kak mun 013-3058998..ko cakap morni yg kenalkan..kat sini org x panggil aku watie..hehehe

ayien78 said...

thanx watie... jap lagi aku call dia...eiii bestnya kalau dpt berurut... lama dh tk berurut...hmmmmmmmmmmmmm