There was an error in this gadget

Sunday, June 13, 2010

We start our jurney to Bali

Oklah... Lama sungguh aku peram citer ni..
citer yg aku rasa owang pun malas dah nk baca heheheh
actually aku plan g Bali dah lama dh... aku beli tiket tahun 2009
so ..di sebabkan dah beli n mmg dah planned nk bwk maid aku last g jalan2 sekeluarga
so gagahkan gak pegi walaupun keadaan kewangan ala2 poket tipis hihihihi
takpela.. pejam mata... just go ... pikir2 psl duit sampai bila pun tk pegi kan

aku g dari 24hb April -27hb April 2010
semua ikut...Aku, Hubby, Ema, JAy, Sheena, Jaffriell..6 org semua sekali
boleh bygkan berapa byk lugage kitaorg bwk???hahahhar..kalau boleh dgn umah2 sekali aku angkut...apakan daya..takleh angkut wakakaka

aku nyer flight lmbt..petang sgt2...6.40ptg dari LCCT..so flight 3 hrs... almost kul 10 mlm baru smpi sana...mmg satu hari yg terbuang begitu sajer hehehehe
takpelaa...tiket murah nyer psl..

Nanti aku citer dlm citer seterusnya...
Bersambung......

Kena beli 3 kipas ok..
adeihh....
Jilat jaffriell..agak2 lapar...ko onges sikit2 kipas tu

Sheena yg dah tido ... sian bibik dia kena dukong all the way dari dlm flight
ke luar.. dahla q lama giler... tah apalah policy kat Indon ni
leceh, lambat n lembab


Sebaris...aku, jayniell, daddy n sheena
JAffriell dok ngan bibik...terpisah huk huk huk
anak aku sheena ni sgtla lasak..
abis segala butang , buku , kerusi dia nk bedek
panjat2 tok sah citer la..
camne la nk g travel without maid nnt
boleh ke????
Bibik n Jaff
Chupa Chup...Not a good idea ok
melekit2 sana sini
Jaff kompom kena ada bip sbb air liur non stop tumpah

Aku nk intreprame gak hihihihi
** abaikan cleavage aku itu

Peace no war Mummy


See...nmpk tk lasak sungguh anak2 aku??
sepanjang 3 jam dok dlm flight aku dh tk sabar dh nk smpi sana
rasa mcm ada duri jek kat punggong..
ujung2 baru sheena tido
kalau tk kejap nk tuwun..kejap nk kat bibik
kejap nk mkn..kejap tekan butang sebelah kerusi
aku naik malu dah bila org keliling pandang2
**apa pandang2??lempang kang...( dlm ati jekla berani =))

Kapal yg bakal bawak kami sekeluarga

Wow!! My...My.. Aloplen My...
Kagumla sgt2 anak2 aku tgk aeroplane
da best part bila diaorg appreciate view keliling
So...we will start our journey to the next phase of my story


5 comments:

ILA HAFIZ said...

samala cam izz..sangat kagum tgk aeroplane. hehe..

NenekPenne said...

arrr u pegi bali? tak aci tak aci... uwaaaaa...

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

bagusnya siap bwk maid gi jalan2 tue ;-)

engrape finance said...

http://extrem-tattoo.blogspot.com/2010/04/original-tattoo-art-bali-cities.html

ayien78 said...

Ila...budak2 camtula...kita yg dah tua jek tk heran dah ngeeehhh
Nenek
Yea...ai pegi bali...tk ler best mana pun huk huk huk

Diana..
mmg dah niat dari last year nk bawak dia...maid yg baik...majikan pun jadik baik hati nk bagi mcm2 utk dia