There was an error in this gadget

Thursday, July 29, 2010

Jasseena Aisy... I love u

Aku dh start slow beli skit2 baju anak dara aku sowang ni
emmm, ni masa tgh nak try2 muat ke tak...
adeihh... mmg sgt susahla mau kasi try...lepas dah acukan kat bdn...
dia boleh tergedik2 jalan lenggang kangkung ala2 aoki kimora dgn abg dia
eh! anak dara aku ni...try jekla...bukan pakai terus...=P


Susah gak rupanya bila anak dara ada sowang camni
gerammm sbb g tpt baju jek...niat nk beli baju abg... eh eh..
sambar baju kakak gak..
pastu g belah lain nk ambik baju adik...sambar baju kakak gak...
at last ..kakak ada 4 psg baju...adik ngan abg ada baju sepasang sowang jek
I'm seriusly need another girl to balance up my obsess!!!
sgt giler baju ge-girl ok...semua aku tgk gedik2 jek

hati bagai2 di tarik nak beli...nasib duit dlm wallet nan ado..uhuk2....
Nk tunggu raya beli sedebuk??? mau pengsan aku nk membayarnya...
so...nila activity aku ...
** sesapa nk beli baju anak2... 12mths and below...
sila tanya saya sbb saya nk letgo baju jualan yg old stock dgn harga burung...eh silap....Borong.....jgn wisau...rege belas2 ringgit jek...
dress gedik ada... seluar hensem ado... rompers cute pun ada...
aku nk let go dgn rege tak boleh percaya... hahahahhar



Jasseena 'Aisy
Wajah yg bila nk tampar terus cancell
selalu buat aksi mencuit hati.....
terus rasa nk ngandung lagila plak....
uwwwaaaaaaa.......... tidakkkk ...jgn....
Ni ala2 konon perasan princess la...
har har hampeh....
Sheena ni nottila...
"Mummy notti???"
adeih... adeke akulak yg notti?
Berdiri la...dudukla...adeihh...lantak kola nak

Abg with his fevret siblings...
rakan gaduh n sepermainan

Okla itu jek..nk g solat ...lambat sudah...hahahahar




9 comments:

NenekPenne said...

kalau ai ada anak pompuan, memang konfirm i akan belikan gown, dress dan semua bagai laa... baju untuk gegirl memang oh tidak dapat menahan....

Zura Hasan said...

kak, rompers utk baby 9 bln ade tak? brape regenya kak? nk sambar nie...

ayien78 said...

nenek
sgt giler bila ada anak gegirl...
rasa mcm nk pakai kan segala tuk nenek baju dress gown bagai mcm kita pakaikan anak patung kita masa kecik2 dulu...

Zura...ada..mmg ada... mau ke??set fisher price ada rompers, seluar sekali dgn bib akak lelong jek rm18..ambik ler dik..byk lagi kalau mau mari rembat di rumah ku...pos pun boleh

myaishahazrul said...

kak baju t gap utk girl umur dlm 2 thn ader ke?

klau ada tunjuk ler kat blog, nak cari baju utk raya nie

el said...

jgn kata ko aku pun ayien woii
kalo ada duit sllu la dok perabis tuk anak2..pantang taw..lg2 gegel ok

ermmm kalo next bb ni gegel aku nak beli lah baju2 let go tu ko tu..murahkan heheh aku ni bkn mampo sgt ayien

canteklah baju itam merah jas tu...

Nur Syafawati said...

sabo je la ..siap ade fav sibling..whakkak..x baik noksss..cian yg sibling lain tu..hehehe..standard la yien kalau ade anak dara..mmg dress..gaun je laaaaaaaaaa...mulut kate x moh beli..x moh beli..hati berbunga2 je nak beli..hahaha..boleh je beli..tapi berpada2 la..jgn dah abis duit baru la garu pala...eh,mane pegi duit aku ni??hehehe

Love... said...

hahha..
baru ko tahu penangan ader anak pompuan. tu baru sorang.. kalu aku nie da 3 pompuan.. boleh ilang akal time soping.

order ar cekak or headband tuk jass kat aku..... kalu nak yg pink ader banyak.. sampai juling mata tak tahu nak pilih kaler pink....

ko tau kan camner nak carik aku....
ikikikik..

ayien78 said...

t shirt gap tu abis sudah... yg lengan pjg kan???
yg lain2 jek.. bg jek range rege yg mana korang mampu...aku jual jek kat kowang hik hik hik

el...sila..sila... yg baby2 tu aku bg package... ko beli dua..aku kasi free dua helai lagi sbb present utk anak ko ... aku bukan nk kira untung dah..just nk get rid of old stock huhuhu semak jek umah

ayien78 said...

sya...aku takde fevret kids pun sya..cuma tang anak pompuan aku tkleh tahan obsess beli brg2 utk dia...kira macam patung mainan hidup.. sbb dulu aku kan suka berangan main barbiee doll..pakai baju tu ..baju ni...

sgt tk tahan bila tang beli baju anak perempuan sbb baju boy ni standard jek...takde fesyen2 sgt..balik2 kemeja..jeans..shirt... tang gegirl ni adeiihh..dressla..gownla... skirt semua gedik2 jek aku tgk..