There was an error in this gadget

Thursday, August 12, 2010

Happy Birthday to my lovely Twin -Jasseena & Jaffriell 'Aisy

Aku tak de masa nk masakkan cake... adeihh.. sbb tak sempat
aku letak jekla gambar cake ni sbg pengganti =)

**suka giler cake bawah ni... kalau ada rezeki lebih teringin gak buat bizday cake dia camni...sweet giler ekkk


Its 13th August 2010... 2 yrs ago...waktu mcm ni...hari yg sama...
aku rasa aku boleh recall... tgh hari di tarikh ini
aku rasa sakit contraction yg kerap sgt padahal masa tu aku baru 31 minggu...

macam tak percaya di hari bertuah tula aku selamat
lahirkan dua anak kembar aku ni secara normal...

Alhamdullilah... skrg ..dh besar dah dua2 dak kenit ni
Times fly.... mcm tak percaya aku sekrg bergelar Mommy of 3 kids...
rasa windu giler saat2 dua2 twin aku ni masih baby...

seronok...mmg seronok sgt ada baby twin mcm ni
melihat dua2 anak2 aku ni membesar serentak... mmg tak ternilai pengalaman yg ada...


Nur Jasseena 'Aisy... kakak
Muhammad Jaffriell Aisy.. Adik
Happy 2nd Birthday my dear.. Thanks for being such a wonderful kids...
proud to see both of you growing up and learn new things esspecially when u start calling me
"Mummy"


semoga anak2 mummy ini membesar menjadi anak2 yg baik, mendengar kata n the most important thing
tak menangis2 lagi...mcm skrg... jgn naughty2... jgn cengeng sgt... jadi org yg berguna bila besar nanti k...


Love both of you so much!!!

Both of them... on their 1st Birthday Bash

Sheena

Jaffriell adik yg cengeng

When they are still 10 mths

8 mths...so bobok..eiiii gerammmm

7 mths...

6 Mths... chicky huh???

Saat diaorg baby2...suka sgt masa time ni...
senang sgt jaga... tak byk karenah lagi

4 mths old... miss dis moment...

Sheena da bobbok
Jaffriell... lain sungguh muka dia masa ni =P

When they r still 2 mths++..so petit... cute kan dua2 berbedung

Sheena, when she still in NICU... so smalll...less than 2 kg


Jaffriell... eventhough he's the heavier compare wth kakak...he so tiny
coz dia pjg kot... berat tapi pjg...nampak tulang n kulit jek
Kenang2 balik...mcm nk baby kembar lagi jek **wink*wink**


7 comments:

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ tinieƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ said...

hehehe, sekejap masa berlalu kan :) so celebrate kat mana? bulan puasa ma, jom jemput aku buka puasa kat rumah ko. ekekekeke

anyway hepi birtday si kembar :)

iswatie "colours of life" said...

DAH 2 TAHUN KEMBAR YER..

HAPPY BIRTHDAY JASS & JAFF

A.I said...

Slamat Hari Jadi utk si Kembar (^_^)
semoga menjadi anak yg soleh & solehah...amin..

ingat lagi aku berombongan gi umah kau tgk si tetik tu..hehe

lin said...

happy bday jass & jaff!

ayien ..u bersalinkan dorang normal? omg! TABIK SPRINGGGG!!

el said...

OMG nak twin lg....pitammmm kahkahkahhh
xpe aku sudi share or mendengar meren ko tu ayien hahahah

hepi besday both of u

Lyana said...

hepi bufday twin..alahai bolatnye mate dua2 budak nieh....geram !!!!!

f.suria said...

happy birthday to both of u darling...aunty love u both!! muah3