There was an error in this gadget

Tuesday, August 17, 2010

Gerak2 dalam perut...apa ni??? baby??no-no-no

Kowang...pst!!!... syyyhhh... nk tanya...
penah tak rasa dalam perut ada benda kecik gerak2???
Bukan masa pregnantler of coz..
adeiih..aku dok risau ni..mainan perasaan or perasan hahahahar
dari tadi lagi dok terasa perut ni ada alien...


Aku ni belum red flag lagi..kalau tak salah dah masuk 2 bulan dah tk beli itu roti kering
dah test dah urine last 2 week but -ve... **lega
tapi still wonder...yg gerak2 dlm perut ni apa ekkk????

suspens la plak... adeiiihhh

9 comments:

iswatie "colours of life" said...

jeng jeng...ko try check balik..x pun anak cacing dok menari dlm perut ko tuh..x pun angin kot

Ibu Fatin said...

hua hua hua
ko try lagi pregnant test tu

el said...

haa 2 bln x mai tu..jeng jeng jenggg
amboi start dpt cuti 3 bln terus ko x dtg bulan eh...hahaha

ann @ hatiberbunga said...

ha...!! cacing!! hihi..

Lyana said...

angin kot...

ayien78 said...

tula... angin ler kot kan..takpun cacing dlm perut dh tukau jd ular hahahahhar... pelik gak sbb nya dahla dh 2 bulan tk red flag... perut rasa mcm senggugut cuma pelik mana darahnya???tkde pun...
perut blotted sgt2... nk g check doktor malas dh sebab asyik sakit jek...boring dh dgn kesihatan diri sndr =(

Bibu said...

haha tu mmg ulau!aku dah biasa..asal kenyang je..ade le mende keras2 jln cam ulau dlm perut!erk!

A.I said...

jeng jeng jenggggggggggg.... (^_^)

ala, angin tu kot. aku yg dah nak mandul ni pon kadang tu rasa gak alien gerak2 dlm pewot. haha..

ayien78 said...

hahahahhar, bulan pose boleh rasa mcm2 ada dlm perut kita...
bibu, ulau tu besar tak???camne leh tertinggal dlm perut lak???soklan blurrr???

sudah 2nd time check ..kompom -ve..lega