There was an error in this gadget

Sunday, August 22, 2010

Rayyan Bizday- 1st bizday bash

Tuan Umah... Lydia

Lama dowh aku peram gambar ni...kalau tak salah aku bulan June nyer bizday bash..actually nk bubuh kat posting June tapi sbb hidup aku carca merba..tonggang langgang..so aku naik lupa nk update.. maka terperam sgt lama. bedek2 album kat file aku..eh eh...Rayyan's Bizday tak update ahaks... kesian Lydia.. penat dia organize bizday Rayyan... aku boleh lupa nk bubuh sini... mmg tak patut...sgt tak patut...

Nway, really impress dgn bizday party Rayyan ni...1st time buat and its really well organize. Grand superbs!!! and aku kagum giler sbb sgt2 best hokeh... aku terkilan sgt2 sbb dtg lambat ** ada jemputan kawen, so kena g kenduri tu dulu...tukau baju , then only teruskan ke Rayyan nyer event..masa sampai2 jek aku dah nmpk kat langit ada afew belon kaler hitam merah terbang ...byk giler seh...wow!!! then only aku nmpk sayup2 rumah Lydia yg meriah tk ingat..
OMG.. ni umah dia ke?? cantiknyerrrr...besarnya...jakunnyer aku !!!!But really suka kawan dgn dia...even tho dia anak org ada2 ** hik hik hik... dia mmg down to earth.. sgt humble and baik sgt!! Glad to know some one like u Lydia..

Back to da story... aku smpi2 jek ...tgk jemputan dah tak ramai sgt... ** yerla..event start kul 2..aku smpi 4.30...boleh?? semua ni gara2 lambat g kenduri kawen tu ..then drag lambat sbb aku kena tukar bajula..n best part..hadiah yg mmg aku dah beli utk Rayyan ttinggal sbb kalut2 nk cepat g kenduri ari tu..so aku kena singgah beli new present utk Rayyan..uhuk uhuk..sowi Lydia.. next year i promise i 'll make sure i dtg on time.. then smpi jek Lydia jerit..

"Ayien.... dtg pun you umah i..ingatkan tk jadi dtg tadi...napaer lambat sgt??? kalau tk boleh join games tadi...ada mascot A&W n McDonald tadi"

waaahhh..ada smpi 2 mascott nok...gempak tul... tapi takde rezeki kot anak2 aku nk join..maybe next time la yer... nway decoration during the event mmg cun and superbss!!! Thumbs up to all the family sbb well organize party yg sgt happening... the theme was "Pirates of Carribean" ..so sbb aku mana ada baju tema tu..aku saukkan utk boys aku 3 J tu baju2 Ed Hardy n Christian Audigier yg mmg aku jual online... aku dgn Sheena jek tk pki baju ikut tema...sekali smpi .. OMG, Ya Allah aku boria ke dgn family Lydia??? hahahahar..ambik ko... sekali tuan umah mmg pakai concept lanun dgn semuanyer memakai baju Ed Hardy gak..smpi mak bapak Lydia pun sporting giler pki baju tengkorak tu hik hik hik..tak pasal2 hari tu family kitaorg kena usik..
"sedara ke dgn tuan umah???"
Oh no... tak tak... **merah muka bila org asyik tanya camtu

malu giler aku hari tu... siap takleh tahan dgr ..mak Lydia siap susah payah g Europe beli baju tu kat sana..alih2.. kitaorg sekeluara boleh spoil the tema coz boria lak dgn diaorg... hahahahar... takpela kan Lydia... share the mood with ya =)

The foods really superbs gak...mcm2 pilihan...western ada..Thumbs up to Lydia for the yummylicious beef salad =P, local food ada... fast food ada..pilih aje...cuma sbb tak larat dah ari tu..so aku mkn skit jek..( teringat2 makanan yg byk n variety ari tu...nyesal tak rasa semua huhuhuk) Otw balik sempat lagi Lydia bekalkan a few goodie bag yg ada mcm2 special bought from UK ( mak Lydia sanggup pegi sana semata2 nk beli candy utk goodie bag cucu tunggal dia... perghhh... untungnyer Lydia ada mak yg supportive) ralat sungguh..sbb lupa nk snap pics benda2 dlm goodie bag tu..*so nyanyuk..semua lupa..esok laki pun tertinggal sbb lupa hihohiho

Thanks to Lydia and family... Hope next event we still can be your VIP guest ..ahaks


Theme Pirate kenala ada kapal lanunnya... nampak tu???

Baloon pun kapal ... hehehehe.. sila kagum..aku yg dtg pun kagum
Seyes cantik sgt decoration bizday party dia ni..zoom kat meja
nmpk tk kotak2 harta karun tu??tula goodie bag utk guest
bayangkan anak2 aku ada 3... so dpt 3 goodie bag tu + party pack
Mc Donald + A&W..mewah giler.... tak kira cup cake yg dia bekalkan

See... ada harta karun special .. utk isi goodie bag yg McD bagi.. baloon
tengkorak ada... plain baloon ada... elmo ada..naik meroyan anak2 aku tgk
aku pun meroyan nk suwuh diaorg stop nangis sbb nkkan belon2 tu
last2 tuan umah bg balon terbang sowang satu utk anak2 aku..pergh lega
**cupcake giler sedap n cantik!!! + setiap deco ada label ...

Sila jilat screen kowang...cantik n sedap...adeiih poser nok

Beef salad yg di buat sndr oleh tuan umah

Hola.... Pirate kome semua huh??? hahahahar...pirate nyer minuman

sila click kasi zoom up...so superbs rite??? deco kat khemah tu ..siap tempah khas
adeihhh..berapa la si Lydia ni spend utk Rayyan nyer bizday ni...kowang tk
masuk lagi umah dia...penuh dgn balon terbang ni...dlm bilik lagi... perghhh!!!
sgt2 teruja n berangan la konon2 nk buat gak utk anak sndr
hareeemmmmm...byk duit ko ayien oi... dlm acc ada RM8.47 sabtu lepas ekk
ada hati nk buat bizday party grand..lupakan sajer yea =<
My boys wth da party pack... also wth their Ed Hardy shirt =)

Decoration on VIP's table..siap ada kapal ko...canggih manggih tul


Birthday boy yg bam bam n cute....**why so moody boy??? sian penat ek???

alo alo....masam tul muka birthday boy ni

Peace Rayyan.... ** Jay yg dah lencun berpeluh

Jay wth birthday boy..ahaks...

Sheena... Ya allah..sgt comot anak aku

Birthday boy wth beloved dad

1 happy family wth Ed Hardy shirts... Interested bertengkorak???
hari raya mau nampak tengkorak walaupun bdn ala2 gebu gitu....
So sweet

Bizday cake yg yummylicious!!!
View yg boleh buat iman tergugat...hahahhahar.... sedap nok...
strawberry dia nyum nyum... cake dia gebu... cair di mulut
coklat dia sedap likat rich cocoa... cream cake sgt lembut...kowang nmpk
tanduk atas pala aku tak kekekekekeke???
The baloon... tengkorak huh??? belakang si sheena tgh happy
seret baloon terbang dia...sekali seret... dia pegi lepaskan ke awan yg biru
melolong Jayniell nangis sbb balon adik dia terbang...haru...dgn muka tak malu
aku tpaksa tebalkan muka mintak lagi kat tuan umah hahahahahar
See.. happy my boys n my girl...di belakang makcik itu
happy jek sebelum kejadian belon terbang yg sheena selamba lepaskan
ni masa aku mmg totally maidless...haru beb..nk seret anak lagi..nk angkut bag, handbag ,
goodie bag, cupcake..balon... cuba bygkan aku masa tu...huh!!!!! masuk keter ketiak lencun huhuhuhu

Preety n cute cupcake... n da best part
sgtttt sedap....
Hopefully next event dpt dtg awal n join da crowd n excitement games... amin... =)




3 comments:

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

grand bangatttttt party nieh

Aleyn said...

Wahhh...meriahnyer Birthday Bash...n nice house u hv there...

aSmiDar said...

Meriahnya befday party..
fuhhh...brape la abih ni..
xmampu eden..hihih