There was an error in this gadget

Sunday, October 3, 2010

Nik terjah umah ....hahahahahar

Lama aku buat pekasam posting ni... Takde hapa nk share, just nk tunjuk gambar2 yg aku snap masa nik aka Arin terjah umah aku... hehehhe diala org pertama yg sudi dtg beraya umah aku... sgt terharu nok... ko sgt baik hati coz sudi nk jengah teratak buruk aku... thanks so much nik
takde apa yg dpt aku hidangkan sekadar rendang kambing, rendang campur, kuah kacang ayam pencen n masak asam ikan duri... aku ni tk prepare apa yg lain selain makanan2 yg tu jek...

Happy anak2 aku main dgn adik2 ko nik...tgklaa.... meriah ayiesh..happy siap tunjuk toys apa yg dia main... lain kali dtg bwk baju renang k...leh kubang sama2 4 J's...

Thats all... thanks again coz memeriahkan umah aku... sgt terharu....

Anak aku Afrina, Shena main apa tah dgn adik Nik

Boys di belakang... apa yg di komplotkan ntah

See ayish dgn toys yg dia berkenan



Nik dgn citer yg dia nk share....
**ayien..apsal rasa ikan duri takde pun duri2 tajam mencucuk
di tekak aku??? hahahahar..kalau dh cucuk ko dh mati dh nok

My hubby yg entertain twin aku..aku???? malu nk brgambar

OMG..bersepah giler dapur aku.... abaikan yerrrrr


Khusyuk ko dgr laki aku gebang apatah

Next year ada rezeki aku buat open hse kita gather reramai....


1 comment:

ILA HAFIZ said...

ko jgn kecik ati aku x sampai umah ko ye. hehe.. yela ko singgah umah aku tp aku x raya umah ko. :( laki aku bz noks. kawan2 area sana pun x g beraya lg