There was an error in this gadget

Sunday, October 3, 2010

Our Raya Story

Lets start wth the story 1st ... just a quick review..aku ada meeting lagi kul 2 ni adeihhhh takut tk sempat nk update jek.... okla... ni citer psl raya kami thn ni
dis is the 1st year kami beraya dgn anak hubby aku.. Thanks to Allah coz give us such a bless coz Dia berjaya lembutkan hati x hubby aku utk bg anak dia beraya sekejap dgn kami....
so walaupun dh raya ke 7 & ke 8...still can feel the excitedness... anak hubby aku happy coz dpt main dgn other siblings and also can know sedara mara belah side aku... but da con's is
everybody keep on asking.. "who is dis gal??" emm kena la story mory balik hehehehehe

Nway... mmg best sbb terasa sgt meriah coz ada 4 anak2 yg haru biru nk di layan bila dlm perjalanan berjalan raya... really such a new experience.... sbbnya mc tk percaya i have 4 kids in 1 time hehehhehehe as compare to my self.. da one n only...

hopefully next year kami boleh beraya sama2 lagi....



Sheena yg dah berpeluh2... Anak dara aku yg tk reti dok diam
Sekejap jek ayu berbaju kurung...sat lagi aku dh tukau baju lain

Daddy yg setia jaga anak2 aku+ adik aku..
so happy layan toys umah Pak Lang aku


Dis siblings sama sgt2 muka diaorg kan????
Jaffriell yg mmg iras dgn kakak dia... dunno why...


Gelagat Sheena makan kerepek...hahahar.... abisla bekas kuih Wan alang


See Adik dgn spek hijau so damn werdo huh????
Abg n Kakak Afrina...muka boring jek ...awat nyer??????

Sheennaaaaaaa....

Rebut jgn tk rebut.....
Tak encemla adik dgn puting.... spek ijau lagi adeihhhh




Just arrived Tok Lang house

3 comments:

eLYies said...

meriah je ngan anak2 yang ramai ni kan...best je tgk..walaupun kita yg PENAT kan..hahahaha

ILA HAFIZ said...

lor ayien ni,. lg mau tanya kenapa muka jaff & kakak dia serupa. dah sah la kakak tu pun anak daddy jaff. jaff tu ikut byk muka si mat jin. tu pasal muka sama. hahahaha

Aleyn said...

Time raya, anak2 lah yg paling excited kan...ibu bapa tumpang gembira jer..