There was an error in this gadget

Wednesday, November 10, 2010

Buat baik berpada2... Tapi mulut pun kena jaga

Kata nk jadi ... baik...cuba jadik baik... nk berbuat baik kalau boleh... semua yg baik2 ajelaaa...tk de yg baik..dia semua baiklaaa
so bila berkata2 kena pikir gakla...bila buat topik pun jgn just cakap tak serupa bikin... =p
dok kata org keliling tikam belakang tapi sebelum tuduh...pikir dulu... ko yg tikam dia ke dia tikam ko??? ke kowang main tikam nombor ekor kat kedai runcit mcm dolu2..**apa yg aku repekkan ni syaitaaannnn!!! hahahahahar

just a summary on the topik yg aku tk tau kena ngena dgn sapa ...cuma tersenyum sinis bila dok terbaca... dia dok kata org tikam dia..burukkan dia.. dia dok propa dia cuba jadi baik ...jadi Insan Allah terpuji... so..cubala bila berkata2 dgn sesiapa tu pilih ayat yg baik2 skit... bukan ayat .....
"I just pakai yg original sajer beb"

Just an info to share..luahan hati yg sesak dok baca ayat tu berulang kali
actually dia tkler kenal aku sgt...cuma coz 1 incident yg dia penah buat..*tak tau ler dia sedar or ingat lagi
terus aku silang pangkah dia... huhuhuhu... sgt tk suka bila dia dok angkat diri tinggi2..
pastu bila dgn owang lain... buat org terduduk rasa rendah diri...huhuhuhuhu.... Hate it !!!





No comments: