There was an error in this gadget

Thursday, January 13, 2011

Gambar dlm bilik & sewaktu dgnnya

ni plak pics2 dlm bilik hotel ni...kalau tanya aku ok ke tk??? bolehla... sesuai la dgn price yg di bayar... tapi of coz lagi best The International Waterhomes under Legend gak ... sbb ada private pool dlm bilik .. + bilik sgt spaces...selesa sgt2... yg kat sini so-so jekla... but yg penting boleh rileks dgn family so layankan jekla

kitaorg nyer bilik facing Waterhomes nyer bilik...????paham ke apa aku explain?? bilik kitaorg facing bilik yg dlm bilik diorg ada pool ngadap laut..ala2 kalau mandi2 main bola tercampak terus terjun laut hahahahar.... tak pun dh penat mandi kat private pool..boleh ajer tunjuk skill terus terjun laut...hah gitula... tapi bilik diaorg la...mcm bilik kitaorg yg ala2 setinggan skit..ada bilik besar sekangkang kera n balcony comel nadap laut ..tu jek...


Ni la bilik hotel yg aku maksudkan tu..nmpk dgn jelas aktiviti diorg... tapi tk cantik sgt view kat situ utk di skodeng...hehehehehe...** giler 1 bilik aku rasa ada lebih 12 org dok dlm tu

Aktiviti 1st day setakat tido n tgk tv..** baik balik umah lagi baguskan kalau tu jek aktiviti yg di buat huhuhu
nk buat camne..laki aku peel dia mmg camtu..dia kata penat dh booking utk vacation so dia nk rest puas2...lorrrrrr layan kan jelaaa
so sementara layan anak2 aku tk tau nk buat apa tunggu daddy dia tido aku abiskan dgn masa dok tepi balcony ngadap laut dan bergambar...
gambar2 ni byk gak Jay yg snap...ok gak hehehehe so tk ler aku delete.... simpan buat kenangan....

so next pics aku post dlm next n3.. nk letak gambar masa nk otw g makan...

Gambar ni Jay yg snap...dh nk start tido dh masa ni heheheh
Ni masa kat balcony dgn semua budak2 kenit ni...baru lepas mandi bath tub



Khusyukkk.. Sheena ni selalu tk toleh org panggil


Santai bersama ema di balcony sambil intai bilik seberang tu
**sila abaikan paha gebu ku ..adeihhh sexy la plak
dlm bilik jek ok...luar bilik masih sopan tau....

pandangan dr belakang..aksi 3 J yg suka sokmo mandi dlm bath tub


Tu jiran depan bilik kitaorg tgh nk buat terjun tiruk

Bekalan hidup sepjg kat sana

Bekal nasi utk makan tgh hari..Jimat!!!!
Tv dlm bilik...Motif???ntah

Koleksi bag ...ahaks

Camnila rupa bilik kitaorg dari pandangan depan
bilik kitaorg yg atas camtu cuma bukan corner lot laaa
angin sepoi2 masuk dlm bilik.... best gakla...
View depan bilik kitaorg
Ni bilik yg ada private pool....setenang air di laut ..
cuba intai tah2 boya tu bwh bilik jek hehehehehe

Daddy penuhkan paru2 dgn asap dulu pasu ZZZzzzzz
ok..lets view dlm bilik dia....

ni shower dia yer kwn2

atas shower dia ...tk de bumbung atap...
dia bubuh yg lutsinar nyer bumbung... mandi feeelll jek

ni bath tub dia... aku mandi kat sini dgn hubby
cara2 dia...sila tutp tingkap rapat2 dari dlm bilik...n
kunci entrance utk ke bilik.... taraaa..berkubangla yer
ni sink dia...yg pintu tu ialah pintu entrance nk masuk main entrance bilik


ni kat dlm bilik..rak tv..dan segala jajan n brg2 kitaorg
Ni katil bilik kitaorg.... kecik jek.. ni la tpt tido aku , Ema + 3 J
daddy tido katil yg tepi tingkap tu yer...sian daddy
Lepas ni kita view gambar masa mlm lak ekkkkkk

8 comments:

ILA HAFIZ said...

nak try la nanti tp x tau bila ..ahhaha

fazilzura said...

wah syok nyeeee..

aku suke 3 org dlm pool tu .. seksiiii

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ tinieƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ said...

best..
berapa smlm? 700++ eh?



pengsan

ayien78 said...

tinie..mana ada rm700... masa cuti sekolah n peak season rm250 utk semlm... boleh la di katakan murah sbb cuti sekolah kan??.. boleh jek pegi..sapa nk roger aku ekk nnt aku bg contact no

ayien78 said...

zura... gambar paling tk sexy aku cuba bubuh dlm ni hehehehehe

ila..g la cuba... sekali sekala tkpe

nome said...

menarek la tempat nih...bleh aku risik2 kat ko nnt ek..nak dpt details...aci tak?

seronok dpt berfamily day gini...terasa indahnya donia...wallah!

Mama Herda said...

perhhhh..aku dh nmpk dh ke'gebu'an ko....pasni aku nk letak dlm facebook..hahahaha..sah2 ko kne mnta maaf ...hahaha..kunun2 'fashaaa sendat' laaaa...opppsss...

ayien78 said...

her,
aku kalau ko samakan dgn fasha sendat tk sama taraf dh jdnya sbbnya fasha outdoor..aku indoor jek hihihihi.....
nome,
boleh...nnt kalau ko nk g bagtitau lerrrr...aku bg contact no org tu