There was an error in this gadget

Thursday, January 13, 2011

The Legend Water Chalet - Day 1

ni n3 pasal vacation dh zaman tok kodok ari tu... tpaksa pegi sbb dh 'terbeli' dr owner dia hehehehehe
so kami pun pegi dgn poket yg kureeeenggg skit isi... siap bawak bekal nasi +sup ekor + sambal sardin on da 1st day sbb nk jimat belanja
ahaks... budget tak budget.. reserve duit rm 200 utk 3 hari tu licin lincau gakla di kejekan sepanjang di sana... nama pun ber'vacation'..so redha jekla sambil2 telan air liurrrr... so most of da pics kat sini ialah di lobi + dalam bilik....


1st day tk de byk aktiviti..lebih kepada tido n mandi pool di lewat ptg..** sbb terjaga dr tido tgk jam dh kul 5.30 ptg... siap2kan budak2 sekali smpi pool dh nk 6.30ptg... so bygkanla mandi almost nk maghrib...(giler ke hapa kan???)

Mlm..aktiviti ialah konon2 nk makan budget = makan di KFC... atlast budget lah sgt2 kan... almost RM50++ ranap mcm tu jek...terus nyesal pilih KFC..kalau tau pilih warung tepi pantai tu jekla..huhuhuhu...nway..its fun coz selalunya aku g jalan2 tk reti2 nk kira2 budget..but kali ni ..nk beli apa2 asyik gebek wallet...**oh tak cukup duit..so tak yah beli hahahahahar

ok gambar bilik bubuh next entry ekkkk


OTW g bilik....
Bibik n my twins

Lama giler tunggu nk check in bilik ...so meh ber WIFI...
FOC nok....


Me n twin

Bibik n twins... masa ni masih in mood Christmas
Me n hubby

Lengkap ... 5 of us
Tk penah semua nk pndg camera...tahapapa

Perut sheena...boleh tahan gak mcm mak dia ekkk

Apa yg aku cuba lakukan ekk?? tk de tgn seni lgsg

Ni ialah sesi ambik gambar di lobi yer kwn2....kowang layan jekla
n3 aku yg merepek syok sndr ni

=P** mesti ema dh possing paling cun dah ni hihihi

lobi hotel
selerak dh anak 2 aku kan????

yg serve aku masa nk check in

Okla...next entry aku bubuh gambar2 dlm bilik lak

2 comments:

ILA HAFIZ said...

wowiiiieee bestnye

nome said...

enjoy dpt bercoti dgn family...seronok tau...

jaseena comel la!