There was an error in this gadget

Tuesday, January 18, 2011

The Lagend Water Chalets -Day 2

okla... demi bibu sahabatku terchenta..aku sambung N3 hari2 aku di Legend ni utk tatapan kowang2 semua ahaks
hari seterusnya aku dok sini seperti biasala...byk memerap di dalam bilik.... nk on takleh sbb anak2 jaga..lagipun bibik ada wei... kang terus mintak balik kampung sekrg gak sbb tk tahan nk kawen hehehehehe... so aku tak abis2 dgn hapdet FB + tgk movie dlm bilik jek...


laki aku lak lebih kepada bagi ikan makan dari memancing... hasil sekor pun tkde..haraaammmm kosong =)

so hari ke 2 tu pagi2 lagi aku dh terjaga... bangun2 jek Jay pun turut terjaga..so aku dgn Jay habiskan masa skodeng bilik seberang sana...
"oooh... ni mesti baru kawen ...tak pun mmg tak kawen tapi bersama berdua 2an...ohhh...." nasib Cha Ya Nun Alip... lantak kola kan.. mmg dah style camtu
try dulu baru kawen... hehehehe... penat skodeng aku just duduk2 jek ngadap laut sambil makan twisties dgn Jay...

kul 9 aku kejutkan laki aku siap2 g breakfast kat dia nyer Cafetaria...
Food dia??? okla...sedap gakla..cuma tk variety sgt mcm kat International Waterhomes nyer Cafe... rugi aku bayar RM35 utk bibik...kalau tau aku bungkus kan nasi lemak + roti canai.. berbaloi2 dari makan kat situ.. nway hati terubat gak sbb 3 org anak aku still FOC... tk bayar apa pun... =)


Lepas breakfast bawak anak2 aku main kat playground dia... ramainya manusia... mak aiiii ... kolam dh macam ada rusuhan ... main slide , jongkang jongkit kejap jek..pastu blah
balik bilik la plak .. siap2 masuk bilik balik utk tukau baju renang plak.... hahahahhahar dugong nk terjun swimmingpool pagi tu...sapa lagi ..akulaaaa


Kita tgk N3 kitaorg kat pool lak lepas ni ekkk jgn ke mana2.....
to be continue....
** tiru Alynn ada sambungan gak hahahahar


Jay beraksi sebelum tukau baju
Sungguh2 kembar ni makan =)

Amboi2....posingggg

Paksa ema snap gambar =) sowang pdg laut..adik garu pala..abg kira jari ...
tak penah senonoh gambarnya

Pandangla kamera weiii...iskkk

korek idung???? cait
anak itik pulang petang

Daddy?? hei... Ya Allah... buat malu jek ok
aku geleng2 pala layan laki aku...ngalahkan budak2
Jay muka ketat jek..awat nyer Jay????
sesi main kat playground
Layan kolam dlm cafe... tak tau motif dia apa...
Jay yg snap...not bad gak dia snappp

Hancussss ke laut pegi nyer... gegar

gegar Jay oiiii

Ruang tpt makanan
port baikkk tepi jek dh boleh amik makanan

meehun sup dia sedapppp kuah dia mmg terasa
Kuey Teow sup ..pun sedap gak
mamat Cocoa Crunch..suka beno makan tu jek
Geng yg sama lain jantina
menu pinggan aku
siap pegang2 tgn ...tk boleh blah tul anak2 aku ni
dgn tk mandi dok landing kat sini....see
view depan bilik yg nyaman
Montot sapa ni ???auwwwww
still sweet dream lagi

8 comments:

eLYies said...

cute je tengok anak ko dok pimpin tangan sama2..cam ketapi..hahaha

Huszaini said...

waa.. rajinnya bercuti!! murah ekk? ermm esok nak ke pd gak.. picnic je..

Mommy Prince said...

wah cam best ni..rasa nak pegi je.eheh..
tp duk risau gayat aku ,,kang buat nyer anak aku lompat kuar nak masuk dalam aair.ehhee

ieda said...

sonoknya cuti2..ida baru nak p 1/2 ni..huh byk sguh pic2 cuti kak ayein..best2..

nome said...

semua gambo best! tp part jalan pegang2 tgn secara beramai2 paling comel sekali...i loikeee!!!

MUMMY ILA said...

comell...comell..anak comel..mummy comel..daddy comel..ema pun comelll ....:)

Bibu said...

huahua tak bley blah gamba korek idung tu hahaha lawak anak ko ayien..tak mendapat seko pon ikan ke? hermmm baru aku nak mancing laki aku p sini ok..aku tunggu lagi episod setrusnye ahaks!

ayien78 said...

hehehehe... ila...ema comei???? aouchhhh hilang comel aku skit ekkk huhuhu

bibu
mana nk dapat ...umpan dia ikan busuk dgn udang hanyir uweeeek...
ko pegi nnt bawakkan mekdi dgn kepci sure dpt jaws hehehehe