There was an error in this gadget

Sunday, January 15, 2012

Hai U olls

Salam 2012...

Lama kot dh tk jenguk blog aku ni...bukan takat sawang..segala binatang aku jumpa bila nk hapdet blog sndr.... windu sggggt nk mencoretkan segala 1001 kisah hidup aku ...tapi masa sgtla tk mengizinkan...

Nanti yer.... update blog ni pun salah satu dari azam baru 2012....

I'll try my best utk curik masa update blogku dr masa ke semasa... jgn nyampah nk baca sudahlaaaaa...Muahahahahah..

last but not least.... hug n kisses... moga 2012 memberi 1000 sinar dlm kehidupan aku & keluarga...Amin
**suka walaupun berduka


3 comments:

NenetPenne (NP) said...

hari tu u privatekan blog u kan?
pastu i ada email kat u tapi u tak jawab langsung..
beria i nak cakap yang i nampak u kat restoran Hasan kat Awan Besar tu..
u and ur family...
teruja nak pi tegur tapi my sista ada sekali..kang kalau i tegur nanti dia tanya siapa tu, cemana kenal dan bla bla bla which i tak suka nak menjawab...

ayien78 said...

lah yer ke??? masa bla ekkkk??
baru ni ke lama dh??? restoran hassan yg ada jual makanan kampung tu ke???

laaah tegur jekla..hahahaha i mesra alam..

nway awat i dh x leh masuk blog u yg privat etu??huhu

*u email dlm email mana???maybank ke gmail??? gmail haram dh tk bukak hahaha

NenetPenne (NP) said...

adalahhhh last 4 months kalau tak silap..
ya ya restoran hassan masakan kelantan kat hiway tu...yang ada jual ayam goreng kampung yang cinonet tu tapi harga tak cinonet tu..

bukan i tak nak tegur tapi my sista ada..kang dia banyak tanya... dia mana tahu i ada blog2 ni....

tak per, ada rezeki kita jumpa lagi...

blog i tu? blog tu i dah tutup terus...ha ha ha...
asyik i membebel benda sama jer baik i tutup...ha ha ha..

i hantar email kat maybank laaaa...