There was an error in this gadget

Sunday, January 9, 2011

Contest yg kacang goreng ....=)

To all my dearest friend... mehla join contest ni...rasanya so far baru ada 1 contestant... tk ramai rupanya yg jenguk blog aku ni huhuhu =p

tak susah pun.... 1 gambar pun dh memadai...
tk semestinya gambar p jenjalan... yg penting dlm gambar tu semua sekeluarga ada... n kenapa u all sayangkan family kowang.... simple kan????

jom join

http://ayienjin78.blogspot.com/2011/01/mummy-of-3-js-contest-2011.html



6 comments:

A.I said...

uhuk-uhuk! - aku la yg bertempek2 gambo tu kannnn? miahahaha

Kasih Firdaus said...

tak der gambar family camner nak masuk...ada ibu tapi tak der bapak..huwaaaaaaaaaaaaaaa

HappyIrfa said...

salam..dr blog nenet
apa adiah kalau join?hehe
mcm konfiden je nak menang ;-)

ayien78 said...

ai...byk gambar maybe aku boleh consider extra marks sbb extra effort... mana tau

Tak kira...janji ada family... tak kisah gambar kat mana pun... tk semestinya gambar g jalan

Dear kasih,
Hadiah sudah di list downkan hihihi..brgan Ed Hardy/ Christian Audigier + Crocs men/ women + Baju utk anak2... semua dlm lingkungan harga RM150++ boleh pilih gitu...tk mo ke???

el said...

nti aii join...x sempat...hehehe

eLYies said...

nanti aku korek gambo latest..ade pun gambo raya..huhuhu